NRK Meny
Normal

Tap for Urædd i hjemmedebuten

Etter første omgang ledt Urædd 1 - 0 hjemme over Trondheims-Ørn. Kaptein Lina Lanner sørget for det rett før pause.

Urædd leder over Trondheims-Ørn

JUBEL: Urædd jublet for sin første toppseriescoring, men endte allikevel opp uten poeng i hjemmekampen mot Trondheims-Ørn i dag.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Etter 68 minutters spill utliknet Ellen Sagmo Melhus for Trondheims-Ørn, mens samme kvinne scoret igjen, og snudde kampen helt på slutten.

Trondheims-Ørn vant sesongens første kamp, mens Urædd tapte 1-0 borte mot Røa.

Kampen er den første toppseriekampen som noensinne er spilt på Kjølnæs i Porsgrunn.

Urædd

Spillerne på Urædd tapte i serieåpningen, og tapte igjen i hjemmedebuten på Kjølnes.

Foto: Trond Albert Bleken
 • Advarer mot å fjerne snøen selv

  Advarselen kommer fra Ottar Renholdt i Skagerak Energi. Snø og is har klumpet seg på strømkabler mange steder i fylket, og noen steder har tyngden fått ledningene til å bøye seg helt ned til bakken. Renholdt ber folk heller ringe og melde fra.

  Ligg unna farlige ledninger
  Foto: Eidsiva
 • Truet nabo med kniv

  Politiet har arrestert en mann fra Skien fordi han truet en nabo på Moflata med kniv. Naboen ble ikke skadet, men selvfølgelig svært redd. Operasjonsleder i politiet Vidar Aaltvedt forteller at de rykket ut straks de fikk melding. Da fant de mannen i sin egen leilighet med en kniv i hver hånd. Han er nå tatt hånd om.

 • Brann på Kjølnes ungdomsskole

  Litt over midnatt begynte det å brenne i en konteiner som var plassert utenfor Kjølnes ungdomsskole i Porsgrunn. Brannvesenet fikk kontroll på brannen, men årsaken er ukjent. Det ble ingen skade på noen av bygningene.

 • Brann i hus i Drangedal

  Litt over klokken 05 begynte det å brenne i et hus på Neslandsvatn. Alle beboerne er kommet i sikkerhet, melder politiet. Nødetatene er på vei.