NRK Meny
Normal

UP fant smuglertobakk

Beslagla søppelsekk med sigaretter.

Under en kontroll ved 20-tiden lørdag kveld reagerte Utrykningspolitiet (UP) på at bilen de stoppet hadde uvanlig mye sigaretter i bilen.

Politiet valgte derfor å oppsøke mannens bolig i Skien.

– Vi oppsøkte hans bopel og der ble det beslaglagt en søppelsekk med ganske mye sigaretter i, skriver politiet i Telemark i sin medielogg.

Mannen i 40-årene ble pågrepet og brakt til sentralarresten. Han skal avhøres søndag.

– Han mistenkes for ulovlig omsetning av tobakksvarer, opplyser politiet.

 • Nei til eigedomsskatt

  Både Seljord og Vinje seier nei til å innføre eigedomsskatt no. Vinje seier nei mot røystene til SV, medan Miljøpartiet Dei Grøne var det einaste partiet som røysta for å innføre skatten i Seljord.

 • 24 millioner til Vinje-senteret

  Vinje kommunestyre vedtok i dag et budsjett som gjør at byggingen av Vinje-senteret kan starte i 2018. Senteret skal holde til i nedlagte Vinje skule. Kostnadene på ombygging og tilbygg er regnet til vel 24 millioner kroner.

 • Vegvesenet tar sitt ansvar

  – Vi tar vår del av ansvaret, sier Tore Kaurin i Vegvesenet. En fotnote i Vegvesenets rapport om utbygging av Lannavegen i Nome har blitt oversett siden 2015, og det betyr at det nå mangler minst 90 millioner kroner til byggingen.

  Avdelingsleder i Statens vegvesen, Tore Kaurin
  Foto: Hina Aslam / NRK
 • Vestfold-ja til sammenslåing

  Vestfold fylkeskommune har akkurat fattet et enstemmig vedtak om sammenslåing med Telemark. Telemark har tidligere gjort samme vedtak.