NRK Meny

Undersøker hesteulykke

Fylkeslegen skal undersøke hva som skjedde da en mann i 40-årene døde, etter å ha blitt sparket i magen av en hest. Ulykken skjedde i Skien i april og mannen ble innlagt på sykehuset. Kort tid etter at han var skrevet ut, fikk han hjertestans og døde. Ifølge fylkeslege Steinar Aase har de per nå ingen grunn til å tro at mannen ble utskrevet for tidlig, men de undersøker alltid saker der folk dør rett etter utskrivelse.

 • Strid om Lilleelvkrysset

  Lilleelva Parkering og Statens vegvesen er i strid om det nye Lilleelvkrysset i Porsgrunn. Parkeringsselskapet vil ha erstatning for tapte parkeringsplassar, også for plassar som enno ikkje er bygd, skriv Varden.

 • Startskot for samanslåing

  Telemark er vertskap for det fyrste møtet i fellesnemnda for nye Vestfold og Telemark fylkeskommune. Fylkesordførar Sven Tore Løkslid seier han gler seg til å starte prosessen. På møtet skal det mellom anna veljast leiar og nestleiar av fellesnemnda.

  Sven Tore Løkslid. AP
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Telen halverer antall papirutgaver

  Avisa Telen på Notodden kutter antall papirutgaver fra seks til tre per uke. Telen går dermed samme vei som flere andre lokalaviser. Omlegginga skjer fra 16. april, og redaktøren sier at det i stedet skal satses på digital journalistikk.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55