NRK Meny
Normal

Ulykker får folk til å bruke vest

Denne helgen var det ett år siden den tragiske båtulykken i Kragerø, der to unge personer mistet livet. Det er først når slike ulykker skjer at folk virkelig får øynene opp for hvor viktig det er med sikkerhet på sjøen, mener politiet.

Det er først når det skjer tragiske ulykker at folk virkelig får øynene opp for hvor viktig det er med sikkerhet på sjøen, mener politiet.

Foreløpig er det ikke påbudt å ha på seg redningsvest, med mindre det er barn ombord.

I TV-saken øverst i denne artikkelen kan du høre at politiet ikke nøler med å kommentere det dersom vestene ikke er godt tilgjengelige i båtene.

 • Huseier slukket brannen

  Brannen som startet i en enebolig i Øyfjellveien i Vinje ble slukket av huseieren selv. Huseieren slukket brannen med et pulverapparat. Brannen skal ha startet i det tekniske anlegget i yttergangen, melder Varden.

 • Boligbrann i Vinje slukket

  Boligbrannen i Øyfjellvegen i Vinje er slukket. Fire personer er registrert bosatt på adressen, og noen av har fått i seg røyk. Disse tilses av helse, opplyser politiet klokken 02.46.

  Laster Twitter-innhold
 • Rykker ut til boligbrann i Vinje

  Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann i Øyfjellvegen i Vinje. Det melder politiet i Telemark klokken 02.16 natt til søndag.

  Laster Twitter-innhold
 • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

  Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.