NRK Meny
Normal

Ulykke førte til kø på E18 i seks timer

En trafikkulykke på E18 ved Langangen skapte mandag lange køer.

Trafikkulykke Langangen

Nødetatene var fremme på stedet like etter klokken 14.00 mandag ettermiddag.

Foto: Theo Aasland/Vika Media

Like etter klokken 20.00 skal de verste køene ha løst seg opp på E18 mellom Vestfold og Telemark, etter en trafikkulykke ved Langangen bru mandag ettermiddag.

Veien ble åpnet for normal trafikk klokken 16.30.

Det var etter en kollisjon mellom en lastebil og en campingvogn, like før klokken 14.00 mandag, at køene begynte å forme seg.

Begge kjørefelt ble sperret av etter ulykken, noe som førte til stillestående køer i begge retninger fra Larvik i Vestfold til Moheim i Telemark.

Trafikken ble etter hvert sluppet gjennom Langangen i Porsgrunn, men også der oppstod det trafikale problemer på grunn av tett trafikk.

Klokken 14.45 var bilberging på plass på ulykkesstedet og startet opprydningsarbeidet. Men nesten én time senere, klokken 15.40, ble det meldt om at E18 ved Langangen bru fremdeles var stengt.

Ingen alvorlig skadet

Det skal ha blitt store materielle skader som følge av ulykken, men ingen personer ble alvorlig skadet.

Føreren av lastebilen ble kjørt til sykehuset i Skien med lettere skader i en arm.

Kø gjennom Langangen

Det ble lange køer også på omkjøringsveien gjennom Langangen. Her ved butikken Langangen Mat.

Foto: Silje Vestengen
 • OBS-varsel i morgon

  Laster Twitter-innhold
 • Store manglar ved Flatdal skule

  Flatdal skule manglar undervisningsrom og er for dårleg isolert, skriv Vest-Telemark Blad. Rådmannen i Seljord ber politikarane om å gje skulen dispensasjon, slik at han kan drivast til manglane blir retta.

 • Tre personar til legevakt

  Tre personar er sende til legevakt for sjekk etter bilulukke i Kilebygda i Skien. Det er framleis ukjend kva som skjedde da to bilar kolliderte.

 • Trafikkulukke i Kilebygda

  Politi og brannvesen er på veg til ei trafikkulukke i Kilebygda i Skien. To bilar har kollidert front mot front. Skadeomfanget er foreløpig ukjend.