NRK Meny
Normal

Flo: – Aldri i tvil om å si ja til Odd

Angrepsspiller Ulrik Flo var aldri i tvil om at han ville til Odd da muligheten bød seg.

Ulrik Flo

Stryningen Ulrik Flo gleder seg til å ta fatt på Odd-karrieren.

Foto: Even Skårberg Aarnes / NRK

– Odd er en flott klubb å utvikle seg videre i for min del, og en klubb på et høyere nivå enn det jeg er vant til. Jeg er glad for å være i Odd, sier Flo.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har tidligere uttalt at han har prøvd å signere Flo flere ganger tidligere, og at han er veldig fornøyd med at Flo nå er på plass.

Dag-Eilev Fagermo

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo mener Ulrik Flo passer godt inn i Odd-laget.

Foto: Marie Roksund / NRK

Tøff konkurranse

Nysigneringen har spilt i Sogndal i ni år, og har ambisjoner om å spille seg inn på Odd-laget.

– Det er målet med å være her. Og når Fagermo sier jeg passer godt inn i Odd er jeg enig i det, smiler Flo.

Han er midtspiss, og må derfor ta opp kampen med Odd-toppscorer Olivier Occéan, som har hatt en god sesong så langt i år. Men konkurransen skremmer ikke Flo.

– Jeg regner med Occean er et klart førstevalg på topp, men han er ingen unggutt lenger, og jeg skal kjempe for å få spille, og håper å få muligheten, sier 26-åringen.

Kan få knalldebut

Odd sin første kamp med Flo i troppen er mot Borussia Dortmund på torsdag. Han forventer ikke spilletid, men er klar om muligheten byr seg.

– Det hadde vært gøy å være med i troppen. Det blir ellevilt mot Dortmund, fullsatt stadion og topp stemning, det er ingen tvil om at det hadde vært gøy å få debuten da, avslutter Flo.

 • Imingfjell stengt på grunn av uver

  Fylkesveg 755 over Imingfjell er nå stengt for trafikk mellom Tessungdalen og Gavlen i Uvdal på grunn av uveret. NCC tar likevel sikte på å brøyte vegen fram til 1. desember før den blir stengt for vinteren, melder vegtrafikksentralen.

 • Vogntog står fast på Notodden

  Eit vogntog står fast i Setrebakken på Notodden. UP er på plass og dirigerer trafikken. trafikk.

 • Vogntog sklidd av vegen på E134

  Eit vogntog har i natt sklidd av vegen på E134 ved Hjartsjåvatn i Hjartdal. Det vil ta noko tid i forbindelse med berging av denne, melder politiet. Det blir lysregulering på staden.

 • Kjørte ut sør for Valebø

  En bil er kjørt i grøfta like sør for Valebø. Det gikk bra med sjåføren, som forteller at det var glatt og at han skled rett i grøfta. Bergingsbil er på vei til stedet.

  Bil i grøfta
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK