NRK Meny

UDI sier nei til Bolkesjø

Det blir ikke noe nytt asylmottak på Gran Hotell på Bolkesjø. Det sier ordfører Gry Fuglestveit Bløchlinger på Notodden. UDI har gitt Bløchlinger beskjed om at det ikke er planer om et nytt asylmottak på Gran Hotell. Mottaksbedriften Hero, som eier hotellet, har heller ingen umiddelbare planer om å opprette mottak, men har søkt om bruksendring. Administrerende direktør Tor Brekke sier årsaken til det, er at man ønsker å være føre var, dersom asyltilstrømningen til Norge tar seg opp utover våren og sommeren.

 • Bør støtte mistillit

  Anders Rambekk i Porsgrunn KrF seier til PD at KrF bør støtte mistillitsforslaget mot Sylvi Listhaug. Politikaren seier til avisa at han har nokre verdiar og meiningar han ikkje er villig til å gå på kompromiss med.

 • Østafjells får best vêr denne veka

  Laster Twitter-innhold
 • Skien kommune tilbake på nett

  Skien kommune er tilbake på nett, etter at internettlina har vore nede i fleire timar. Kommunen beklagar forseinkingane på grunn av nettbrotet.

 • Stal bikubar, må i fengsel

  Ein mann frå Fyresdal må sone 28 dagar i fengsel etter at han stal 12 bikubar til ein verdi av 80.000 kroner. Mannen er òg dømt for å eige to hagler utan løyve frå politimeisteren.