NRK Meny
Normal

Truet med kniv i Porsgrunn

En person er sendt til sykehus etter en hendelse i Porsgrunn sentrum fredag kveld. Det skal blant annet ha blitt truet med kniv på stedet.

Laster kart, vennligst vent...

Det er foreløpig uklart hva som egentlig skjedde. Den første meldingen gikk på at en person var skadd etter å ha blitt stukket med kniv.

– Det viste seg å være snakk om knivtrusler og slåssing. Vi har foreløpig ikke pågrepet noen i saken, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Telemark politidistrikt til NRK.

Meldingen om hendelsen kom inn til politiet like før klokken 18.00. Politi og ambulanse rykket ut til stedet.

– En person er sendt til sykehus. Vi holder på å få oversikt over hva som egentlig har skjedd nå, sier Larsen.

Han forteller videre at politiet vil avhøre vitner og gjøre andre undersøkelser i saken utover kvelden.

 • Se fredagens sending fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells fredag 19. januar 2018, klokken 18.55.
 • Ett skritt nærmere datasenter

  Rådmann Ole Magnus Stensrud i Skien har godkjent arbeidet med reguleringsplan for et nytt datasenter nord for Skien. Nå sendes det videre til Teknisk Hovedutvalg, som vil behandle det i sitt første møte 30. januar.

 • To personar til helsesjekk

  To personar er sendt til helsesjekk etter ein kollisjon i Gransherad i ettermiddag. Det var ein buss og ein personbil som kolliderte på fylkesveg 37. Ifylgje politiet skjedde kollisjonen då personbilen braut vikeplikta.

 • OBS-varsel om nytt snøkaos lørdag

  Meteorologen kommer med OBS-varsel og melder om mer snø i Telemark i morgen, lørdag. Det kan by på utfordringer for trafikantene. Skagerak Energi har ekstra mannskaper i beredskap dersom snøen skulle føre til problemer for strømnettet.

  Laster Twitter-innhold