NRK Meny

Tror på stabil billig strøm

De lave strømprisene forventes å holde seg stabile. Kulda gjør at mange må øke strømforbruket for å holde varmen, og vi bruker nå rundt 60 prosent mer strøm enn på en normal høstuke. Kommunikasjonssjef i Skagerak Energi, Thor Bjørn Omnes, sier de forventer at prisene kommer til å holde seg på et jevnt nivå fremover.

Thor Bjørn Omnes
Foto: Jannicke Møller Andersen / NRK
 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.

 • Færre på AAP

  Nye tall fra NAV viser at det er en sterk nedgang i antall unge på arbeidsavklaringspenger i Telemark. Så langt i 2017 er det 317 færre personer som mottar arbeidsavklaringspenger i fylket. Nedgangen blant unge under 30 år er på hele 9,5 prosent.

  NAV Skien.
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Støtter Rådmann

  Hovedutvalg for Plan, bygg og miljø i Kragerø har enstemmig vedtatt at eieren av sjøbua på Garnholmen må rive store deler av oppussingarbeidet som er gjort.

  Hovedutvalget støtter dermed rådmannen i saken.

  Kragerø
  Foto: Britt Boyesen / NRK