NRK Meny
Normal

Odd vant treningskamp mot HamKam

Odd spilte fredag ettermiddag treningskamp mot 1. divisjonslaget HamKam. Odd vant 2-1 etter en ganske jevnspilt kamp.

Odd HamKam

Det er kort tid til sesongstart i Eliteserien i fotball. I ettermiddag tester Odd formen mot HamKam.

Foto: Tom Ole Buaas / NRK

Laget fra Hamar tok ledelsen etter en stor forsvarstabbe fra Odds kaptein Steffen Hagen, da han skulle gjøre et tilbakespill til keeper, som ble for løst. Men Odd svarte på tiltale nesten med en gang etter scoringen. Etter tre minutter var stillingen altså 1-1.

Odd styrte det meste av kampen, men hjemmelaget spilte ifølge NRKs reporter på stedet Tom Ole Buaas ikke altfor imponerende før pause.

Stillingen var fortsatt uavgjort da lagene gikk til pause, og det var et kvikkere Odd-lag som entret banen i andre omgang.

Like etter pause gikk Odd opp til 2-1, noe som også ble sluttresultatet.

Motstander HamKam bød på god motstand, men hjemmelaget viste at de var ett hakk bedre, noe som også er naturlig siden de spiller i forskjellige divisjoner. Jone Samuelsen og Henrik Kjelsrud Johansen sto for Odds scoringer.

 • Stevner Tinn kommune

  Seks utleiere av flyktningboliger til NAV på Rjukan, har stevnet Tinn kommune for ulovlig brudd på leiekontrakten. Advokat Johan Henrik Frøstup fører saken for huseierne. Huseierne mener de taper 400 000 i månedlige leieinntekter, melder RA.

 • 20 kontroller mer enn nødvendig

  Skjenkebransjen i Bamble har i 2017 hatt 20 kontroller mer enn nødvendig. I Bamble er det så langt i år utført 107 kontroller ved salgs- og skjenkesteder. 95 av kontrollene er utført av selskapet Securance, skriver PD.

 • Ny trafo til 100 millioner

  De planlagte bedriftene og utvidelsene i industrifeltet på Svadde i Tinn vil kreve så mye energi at en ny trafostasjon til 100 millioner må bygges innen 4-5 år, melder Rjukan Arbeiderblad.

 • Vær forsiktig i trafikken

  Politiet oppfordrer alle til å være forsiktige ute i trafikken.

  Laster Twitter-innhold