NRK Meny
Normal

Tre personer skadd i trafikkulykke i Kviteseid

Ingen ble alvorlig skadd da en bil med tre tenåringer torsdag kveld havna på taket. Den 18-årige bilføreren var fastklemt etter ulykken og ble hentet av luftambulanse..

Laster kart, vennligst vent...

TRAFIKKULYKKE: Ulykken med bilen skal ha skjedd ved Kviteseid bru på Riksvei 41.

Ulykken skjedde da bilen kom fra asfalt og skulle kjøre inn på en grusvei.

Det opplyser operasjonsleder i politiet i Telemark, Aadne Røilid.

Ulykken skjedde ved Kviteseid bru på Riksvei 41.

– Vi kan ikke utelukke at høy fart kan ha vært medvirkende til ulykken.

Den 18-årige mannlige bilføreren ble frakta med luftambulanse til sykehuset i Skien. De to passasjerene, ei 17 år gammel jente og en mann på 18, ble kjørt til legevakta.

– Det er ingen grunn til å tro at de tre fikk noen alvorlige skader, sier Aadne Røiid i politiet.

Det var rett etter klokka 21 både politi, brann og ambulanse rykket ut på meldingen om ulykka.

 • Helårsdrift for Fjoneferja

  Det blir helårsdrift for Fjoneferja på Nisser fra 1. januar og to år framover som en prøveordning. Dermed får innbyggerne på Fjone som bruker ferja til jobben oppfylt juleønsket sitt av kommunestyret.

 • Ny redningsvei

  Det er opparbeidet nye redningsveier ved høyblokkene på Falkum, slik at tunge kjøretøy skal komme lettere fram. Det skriver Skien Boligbyggelag. Under brannen i den ene blokka i høst fikk brannvesenet problemer på grunn av for dårlig vei.

 • Naken og kald på båtplass

  En 18 år gammel mann ble i natt tatt hånd om av politiet. Mannen var naken og kald, han skal ropt og skreket på en båtopplagsplass i Kragerø. Da politiet kom til stedet fortalte mannen selv at han var påvirket av LSD.

 • Hund påkjørt i Skien

  Politiet har mottatt melding om en hund som skal ha blitt påkjørt på Håvundvegen. Hunden løp videre, men skal være skadet. Politipatrulje leter nå etter hunden som skal være hvit og brunflekket med kort pels.