NRK Meny
Normal

Travel natt for politiet

Slag mot dørvakt, slagsmål og naboklager var noe av det politiet måtte håndtere i natt.

Jakkemerke på politiuniform

Illustrasjonsbilde

Foto: Wenche Lamo Hadland / NRK

Notodden

Ved 23-tiden lørdag kveld valgte politiet å stanse en privat fest etter klager på høy musikk. Det ble også kastet en del bokser fra en veranda på huset.

En time senere måtte politiet kjøre hjem en 16 år gammel gutt. Han var beruset og etterkom ikke pålegg fra politiet.

Ved 05.30-tiden søndag morgen ble politiet varslet om en bil som vinglet på E134 inn mot sentrum. Føreren fremstod som beruset. Politiet beslagla førerkortet hans. I tillegg ble det tatt blodprøve av mannen.

Porsgrunn

Lørdag kveld kl. 23.45 meldte politiet på Twitter at de pågrep en kvinne som slo en dørvakt i ansiktet på et utested i Porsgrunn. Kvinnen var beruset, opplyser politiet.

Klokken 02.15 ble en beruset mann bortvist fra sentrum. Han hadde kranglet og dyttet på noen dørvakter i Storgata og var til stor sjenanse, opplyser politiet. Kort tid etter ble en annen mann bortvist fra Storgata. Også denne personen var beruset og kranglet med ansatte ved et utested.

En ambulanse ble sent til Lundedalen klokken 03.35. En person var slått og ble kjørt til sykehus med uavklart skadeomfang. ifølge politiet har de ingen opplysninger om gjerningsmannen.

Klokken 04.50 måtte politiet forfølge en varebil i sentrum som ikke ville stanse. Den korte forfølgelsen foregikk i lav fart og endte uten uhell. Føreren var beruset.

Skien

En mann hevdet han ble slått av en ukjent gjerningsmann klokken 01.15 i Kongens gate i Skien. Mannen hadde ingen opplysninger om gjerningspersonen og et søk i sentrum ga ingen resultater, opplyser politiet.

Klokken 01.30 måtte politiet dempe en privat fest på Skotfoss etter flere naboklager.

Politiet i Skien måtte klokken 02.20 i natt løse opp en slåsskamp i Kongens gate. De involverte fikk en muntlig advarsel fra politiet og marsjordre ut av sentrum.

 • Ikke sjølvsagt med elitesatsning

  Dagleg leiar i ODD, Einar Håndlykken, svarar kritikken med at det er sterke kvinnelege klubbar i området rundt dei, og at det difor ikkje er sjølvsagt at Odd skal ha elitesatsing for kvinner. Klubben vil også starte med jentefotball for barn i år.

  Daglig leder i Odds BK, Einar Håndlykken
  Foto: Petter Melsom / NRK
 • Kritisk til ODD

  Idrettsforskar Gerd von der Lippe er kritisk til at Odd, og fem andre klubbar i Eliteserien, ikkje har noko tilbod for kvinner ved sesongstart 2018. Von der Lippe meiner det er viktig at eliteserieklubbane har kvinnesatsing, nettopp fordi dei er så gode på herresida.

  Gerd von der Lippe
  Foto: Kurt Inge Dale / NRK
 • Alvorlig situasjon

  Leder av Telemark KRF, Erik Næs sier Listhaugs insinuasjoner mot arbeiderpartiet er uakseptable, men at KRF gikk til valg på at de ønsket Erna Solberg som statsminister. Næs deltar på KRFs landsstyre i dag og sier han tar med seg begge betraktningene.

  Erik Næs
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Sperrer veien

  En buss har fått motorhavari og sperrer FV215 ved Svartangen i Siljan. Bussen står midt i veien og stopper annen trafikk fra å passere. Politiet opplyser på Twitter at bilberging er på vei.