NRK Meny

Trapper opp streiken

Ytterligere 60 lærere i Skien kommune, 59 i Porsgrunn og fire i Telemark fylkeskommune tas ut i streik fra torsdag neste uke. Nå blir også elevene på barneskolene berørt, men foreløpig ikke elever i 1. - 4. klasse. Det er lærere ved skolene Mæla og Gulset i Skien, Brattås, Grønli, Heistad, Borge og Vestsida i Porsgrunn, samt Fagskolen i Telemark som nå blir tatt ut i streik.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.