NRK Meny
Normal

MC-sjåfør hentet av luftambulanse

Føreren av en motorsykkel blir hentet i luftambulanse, etter en motorsykkelulykke ved Gongevatn, på fylkesveg 109 mellom Lunde og Drangedal.

Laster kart, vennligst vent...

– Føreren av motorsykkelen skal være ved bevissthet, og blir fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse, opplyser operasjonsleder Ole Jørgen Lund, ved Telemark politidistrikt.

Føreren, en 62 år gammel mann fra Bærum, klaget over smerter, og han var uvel da ambulansen kom til stedet.

– Mer kan jeg ikke si om skadeomfanget, det er fortsatt ukjent, sier Lund.

Gjør undersøkelser på stedet

Politiet sier det dreier seg om en ulykke, og at føreren mistet kontroll over motorsykkelen, og havnet i en fjellvegg. Det vil nå bli gjort undersøkelser på stedet, samt samtaler med eventuelle vitner.

– Vi vil snakke med nødetatene som kom til stedet, samt andre bilister som kom til ulykken like etter den hadde skjedd, sier Lund.

Nødetatene fikk melding om ulykken 14.15 mandag, og rykket umiddelbart ut til ulykkesstedet, på fylkesveg 109 over Drangedalsheia.

 • Hardt gjeldsbelastet kommune

  Notodden kommune er den nest hardeste gjeldsbelasta kommunen i Telemark. Dagens gjeld på snaue 1,3 milliarder kroner vil øke til 1,5 milliarder i 2021 til tross for at kommunen vil betale millioner i til nedbetaling de neste fire årene, melder Telen.

 • Husker ikke overfallet

  Den 28 år gamle mannen som er tiltalt for å ha gått løs på en 31-åring i Brevik husker ikke at han gjorde det. 28-åringen møtte i Nedre Telemark tingrett, han tilsto alt han var tiltalt for, men sa selv at han ikke husker å ha gjort det, melder TA.

 • Aksjonerer for ny asfalt

  Vedlikeholdet på Fv 364 er så elendig at det går ut over trafikksikkerheten. Det mener folk fra Hovin i Tinn. Nå aksjonerer de for asfalt. På kort tid har en underskriftskampanje samlet 200 underskrifter, melder Rjukan Arbeiderblad.

 • Forandringer for Stevneplassen

  I går kveld var informasjonsmøte for Stevneplassen i Skien, og flere forslag kom frem for hva som skal skje med plassen, melder TA. Gjenbruksstasjon, treningsløype, og park med treningsapparater var noen av forslagene.