NRK Meny
Normal

Trafikkulykke Kjørbekk – kvinne til sykehus

En dame på 44 år fra Skien er fraktet til sykehus – etter at en bil veltet og landet på taket utenfor Expert i Kjørbekkdalen. Kvinnen har lettere skader.

Trafikkulykke Kjørbekk

Det er her på Kjørbekk at en bil landet på taket. Den kvinnelige sjåføren er fraktet til sykehus.

Foto: Thomas Nikolai Blekeli / NRK

En bil har veltet og landet på taket utenfor Expert i Kjørbekkdalen. Det var en person i bilen, en dame på 44 år fra Skien,

Nødetatene har vært på stedet.

– Bilen kjørte mot rundkjøringa ved Menstadbrua og på et opphøyet gangfelt og stengsel der, det som virket som en veltebøyle tippet bilen ut, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt.

Kvinnen er blitt fraktet til Sykehuset Telemark og undersøkt der.

– Kvinnen er lettere skadet, opplyser Sykehuset Telemark til NRK.

Trafikkuhell Kjørbekk
Foto: THEO AASLAND VALEN


 • 13 792 uføre i Telemark

  12,7 prosent av befolkningen i Telemark er uføre. Per 31. desember 2017 var det registrert 13 792 mottakere av uføretrygd i Telemark. Det er en økning på 164 personer eller 1,2 prosent i forhold til samme periode i fjor, melder TA.

 • Dømt for svindel

  En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt ett år og fem måneders ubetinget fengsel og til å betale sine ofre 1 081 441 kroner i erstatning. Mannen ble dømt for svindel, narkotikabruk og mer. Det melder TA. Mannen har anket dommen.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.

 • Kjørt til legevakt etter vold

  En mann begynnelsen av 20-årene utøvde i natt vold mot en jevnaldrende kvinne. Kvinnen fikk slått ut en tann og fikk hevelser i ansiktet. Mannen er pågrepet av politiet. Politiet kjørte kvinnen til legevakten.