NRK Meny
Normal

Fire personer fraktet til sykehus

SKIEN (NRK): To biler kolliderte i Skien.

Mannskaper fra nødetatene står rundt en bil med store skader i front.

Mannskaper fra brannvesenet, politiet og ambulansepersonell rykket ut til ulykken lørdag ettermiddag.

Foto: Anne Lognvik / NRK

I 15.20-tiden lørdag meldte politiet i Telemark at to kjøretøyer var involvert i en ulykke i krysset Meensvegen/Håvundvegen i Skien, og at nødetatene var på vei.

Få minutter senere ble det kjent at det satt til sammen fire personer i de to bilene, og at en av dem er kritisk skadd. Politiet meldte også at en luftambulanse var på vei for å hente vedkommende.

Like etter klokken 17.00 opplyser politiet imidlertid at tilstanden til personen som først ble meldt kritisk skadd, er stabil og at alle fire er blitt kjørt til Sykehuset Telemark.

– Den ene bilen kjørte på Meensvegen fra Gjerpensdalen og den andre bilen kjørte på Håvundvegen i retning fra Skien, og ulykken skjedde da den ene bilen ikke overholdt vikeplikten, sier Lene Nordbø, operasjonsleder i Telemark politidistrikt, til NRK.

Veien var en stund sperret som en følge av ulykken, men like før klokken 18.00 ble veien åpnet for normal trafikk igjen.

  • Urædd tapte 3-0

    Urædd skal spille i 1. divisjon for kvinner også neste sesong. Laget tapte 3–0 for Grand Bodø i kvalifiseringskampen i Nordlandshallen søndag.

  • Går mot Urædd-tap i Bodø

    Grand Bodø leder 3–0 over Urædd i den andre kvalifiseringskampen om spill i Toppserien. Dermed går det mot en ny sesong i 1. divisjon for porsgrunnsklubben. Grand Bodø vant også det første oppgjøret med 4–0.

  • Gjerpen tapte mot Stabæk

    Stabæk slo Gjerpen 26–21 i eliteseriekampen på Nadderud arena søndag ettermiddag. Ved pause ledet Gjerpen 12–10.