NRK Meny
Normal

Motorsyklist til sykehus etter kollisjon

En bil og en motorsykkel kolliderte i Skien i dag. Verken bilisten eller motorsyklisten har gyldig førerkort.

En motorsyklist ble fraktet til sykehus etter å ha kollidert med en bil i Skien mandag formiddag.

Se video: Nødetatene rykket ut etter melding om en trafikkulykke i Skien mandag formiddag. (Foto: Theo Aasland Valen/Vika Media)

Trafikkulykken skjedde i Håvundvegen.

– En personbil kjørte nordover på veien og skulle svinge til venstre. Det var da ulykken skjedde. Motorsykkelen og bilen kolliderte, sier operasjonsleder Arne Gunnar Tollehaugen ved Telemark politidistrikt til NRK.no.

Motorsykkelen begynte å brenne etter sammenstøtet og motorsyklisten ble skadd.

Til sykehus

– Han er fraktet til Sykehuset Telemark, sier Tollehaugen. Sykehuset opplyser at mannen har moderate skader.

Også brannvesenet rukket ut og brannen i motorsykkelen ble slukket etter kort tid. Personen som kjørte bilen ble ikke skadd.

Har ikke førerkort

Politiet ble varslet om ulykken klokken 09.20 mandag formiddag. Klokken 10.08 ble det klart at verken føreren av motorsykkelen eller føreren av bilen har gyldig førerkort.

– Motorsykkelen var påsatt falske skilter. Bilisten, en mann i 50-årene fra Grenland, har ikke gyldig førerkort. Det samme gjelder mannen i 30-årene fra Grenland som kjørte motorsykkelen, opplyser Tollehaugen.

Saken skal etterforskes videre.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykke på Håvundvegen.


 • 9.500 kroner i bot for råkjøring

  En mann i 30-åra er i Nedre Telemark tingrett dømt til å betale en bot på 9500 kroner for å ha kjørt for fort på E18 i Bamble. Farten ble målt til 97 km i timen i 70-sona.

 • Månadstak for tyngre køyretøy

  Fylkesrådmannen i Telemark tilrår at det blir innført passeringstak på bompasseringar for tyngre køyretøy som er utstyrt med elektronisk brikke. Dei vil da bli fakturerte for maksimalt 60 passeringar i månaden slik ordninga er for lettare køyretøy.

 • Samanslåing av NAV-kontor

  Den 20. desember skriv NAV-kontora i Nome, Sauherad og Bø under på ein avtale om å slå saman kontora. Hovudkontoret skal ligge i Bø, mens Ulefoss får avdelingskontor og Sauherad ein kontorstad som kan brukast ved høve.

  NAV-skilt
  Foto: Pål Tegnander / NRK
 • Vil endre lov om erstatning

  Ap vil endre lova om valdsoffererstatning for å sikre at folk faktisk får pengane. I enkelte saker har Kontoret for valdsoffererstatning avslått å utbetale erstatning. Stortingsrepresentant for Telemark, Lene Vågslid, seier det er urimeleg.

  Lene Vågslid
  Foto: Anne Lognvik / NRK