NRK Meny
Normal

Måtte unngå kollisjon - havnet på taket

To personer ble kjørt til Sykehuset Telemark etter en trafikkulykke i Bamble i formiddag.

Bilulykke

En bil havnet på taket da den skulle unngå kollisjon med en møtende bil.

Foto: Sjur Øverås Knudsen / NRK

Politiet har fått forklart fra sjåføren at han måtte kjøre av veien for å unngå kollisjon med en møtene bil.

– Bilen hadde møtt en rød bil som hadde kommet over i motsatt kjørebane og kjørt videre uten å stoppe, sier Jørn Gustav Larsen ved Telemark politidistrikt.

Alle nødetatene rykket ut til ulykken. Skadeomfanget på de to er foreløpig ukjent, opplyser politiet.

Politiet ønsker tips fra publikum dersom noen kan ha sett den røde bilen.

 • Kjøper USA-ambassade

  Eiendomsmilliardær Ivar Tollefsen, som eier eiendommer, hotell og hytter i Kragerø, har kjøpt den tidligere USA-ambassaden i Oslo sentrum. Salget er ikke bekreftet, men Finansavisen skriver at er skrevet salgskontrakt. Prisen skal være ca 500 mill kroner.

 • Snøscooterløyper kartlegges

  Snøscooterløypene i Vinje skal kartlegges i ein ny nasjonal database. –Dette vil ha stor verdi for politi og redningstjeneste, sier rådgiver Simon Storøy hos Fylkesmannen i Telemark. Det er miljødirektoratet som lager oversikten over løypetraseene.

 • Knakk stolpe-slo hull i hustak

  Et vogntog fullasta med søppel fikk ved 3-tiden i natt sleng på hengeren, som deretter traff og knakk en telefonstolpe som slo hull i taket på en enebolig rett ved E134 i Høydalsmo. To minutter seinere kjørte en ny lastebil i grøfta på samme sted. –Veien var såpeglatt, sier politiet.

 • Politiet ber om tips etter overfall

  Politiet etterlyser tips etter overfallet på en 12 år gammel gutt på Kjørbekkhøgda i Skien i går kveld. 12-åringen ble kjørt til legevakta med smerter i brystet. Politiet skal i dag avhøre 12-åringen for å finne de som sparket og slo gutten.