NRK Meny

Trafikk og rus i Skien

Politiet fekk igår kveld melding om ein bil som vingla på Porsgrunnsvegen i Skien. Sjåføren, ein mann i 30-åra hadde ikkje førarkort, men var edru. Eigaren av bilen, ei kvinne i midten av 20-åra, låg og sov i bilen då den blei stoppa av politiet. Kvinna erkjente bruk av tablettar tidlegare på kvelden som hadde gjort ho sløv og trøytt. Dei to i bilen hadde difor bytta på å kjøre. Bilføraren og bileigar blir meldt av politiet.

 • Ingen alvorlige skader

  En kvinne i 20-åra fikk smerter i hånda og et ben som følge av ulykka i Høgenheitunnelen i ettermiddag. En bil kjørte inn i en annen bil bakfra, men politiet melder at begge førerne slapp unna uten alvorlige skader.

 • Høgenheitunnelen er åpna igjen

  Høgenheitunnelen er åpna igjen etter en trafikkulykke, melder politiet. Det er lange køer i sørgående retning som følge av ulykka.

  Brevikstunnelen - kø
  Foto: Jan Erik Tangen
 • Mye regn i vente

  Norges vassdrags- og energidirektorat har oppjustert flomfaren fra gult til oransje nivå – altså til nest høyeste nivå i Aust-Agder og Telemark.

  Laster Twitter-innhold
 • Ulykke i Høgenheitunnelen

  Høgenheitunnelen i Bamble er stengt etter en ulykke. En bil har kjørt på en annen bil bakfra. Nødetatene er på veg, melder politiet.