NRK Meny

Tolkar ikkje regelverket så strengt

NAV direktør Terje Tønnesen seier regelverket ikkje vil bli tolka så strengt at alle tilsette på RHI må ta sluttpakke for å ha rett på dagpengar frå NAV. Det har vore eit nytt møte mellom NAV og tillitsvalde og leiinga på RHI i dag der ein har kome fram til ei ny forståing av regelverket. Dei første meldingane gjekk ut på at RHI tilsette miste retten til dagpengar om dei sa nei til sluttpakke.

Nav-direktør i Telemark og Vestfold, Terje Tønnesen
Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK
 • Leter etter savnet pasient

  En kvinne på 88 år som er pasient på Vessia i Porsgrunn er savnet. Politiet er ikke sikker på hva hun hadde på seg da hun forsvant. Likevel ber politiet folk om å ringe 02800 dersom de ser kvinnen.

 • Anmeldt for scooterkjøring

  Politiet og Statens naturoppsyn har utført kontroll av motorferdsel i utmark i Vinje og Seljord denne helgen. 4 personer er anmeldt for å ha kjørt snøscooter uten løyve. Statens naturoppsyn har skrevet ut 3 gebyrer til snøscooterkjørere som har kjørt utenfor lovlige traseer i Vinje.

 • Fare for flere feil

  222 kunder er nå uten strøm i Vestfold og Grenland. De fleste av disse er knyttet til en kontrollert utkopling for å fjerne is fra ledningene vest for Farrisvannet i Larvik. Det skriver Skagerak i en pressemelding. Mange steder er det mye snø og is på ledninger og trær. Faren for nye feil gjør at selskapet gjennomfører kontrollerte utkoblinger. Mildværet og nedbøren som er ventet til uka øker faren for nye feilsituasjoner, ifølge Skagerak Nett. Derfor opprettholder derfor selskapet full beredskap. Se avbruddskart her.

  Mats Holmbakken, Skagerak Nett, driver feilretting i høyden.
  Foto: Geir Iskasen / Skagerak Nett