NRK Meny

Tolkar ikkje regelverket så strengt

NAV direktør Terje Tønnesen seier regelverket ikkje vil bli tolka så strengt at alle tilsette på RHI må ta sluttpakke for å ha rett på dagpengar frå NAV. Det har vore eit nytt møte mellom NAV og tillitsvalde og leiinga på RHI i dag der ein har kome fram til ei ny forståing av regelverket. Dei første meldingane gjekk ut på at RHI tilsette miste retten til dagpengar om dei sa nei til sluttpakke.

Nav-direktør i Telemark og Vestfold, Terje Tønnesen
Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK
 • Innbrot i hytte i Tinn

  Det har vore innbrot og tjuveri i ei hytte i Blefjell hyttegrend i Tinn. Det er stole diverse verktøy. Innbrotet har skjedd i løpet av den siste veka, ifølgje politiet.

 • Flere flytter til Bø

  Bø er den kommunen i Telemark som har størst befolkningsvekst. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå for tredje kvartal. Bø har en befolkningsvekst på nesten fire prosent, dette er langt over landsgjennomsnittet.

 • Uvær på fjellet

  Det er kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av dårlig vær. Samtidig er riksvei 7 over Hardangervidda stengt for personbiler.

 • Har fått alvorlege skadar

  Den tre år gamle guten som vart biten av ein hund i ein barnehage i Skien har fått alvorlege skadar i beinet. Han er køyrd til sjukehus og blir operert, seier Jørn Gustav Larsen i politiet.