NRK Meny

Tolkar ikkje regelverket så strengt

NAV direktør Terje Tønnesen seier regelverket ikkje vil bli tolka så strengt at alle tilsette på RHI må ta sluttpakke for å ha rett på dagpengar frå NAV. Det har vore eit nytt møte mellom NAV og tillitsvalde og leiinga på RHI i dag der ein har kome fram til ei ny forståing av regelverket. Dei første meldingane gjekk ut på at RHI tilsette miste retten til dagpengar om dei sa nei til sluttpakke.

Nav-direktør i Telemark og Vestfold, Terje Tønnesen
Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK
 • Åpner FV651

  Klokken 10.00 i dag åpnes Fylkesveg 651 mellom Tuddal og Rjukan. Veien over fjellet mellom Tinn og Hjartdal er åpen i påska fra fredag 23. mars kl. 10 til tirsdag 3. april. Vegen vil være nattestengt alle dager. Etter påske dvs. 3. april stenger veien igjen, slik at den tørker opp før ordinær åpning.

 • Ikke Porsgrunns ansvar

  Ordfører i Porsgrun, Robin Kåss, sier til NRK at han tar avstand fra Bakkens påstander, og påpeker at kommunen i utgangspunktet ville ha veien et annet sted, og at Porsgrunn ikke er involvert i Statens vegvesens tomtekjøp.

  Ordfører Robin Kåss i Porsgrunn
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Porsgrunn må betale

  Tomas Bakken fra Bypartiet i Skien reagerer kraftig på at Porsgrunn kommunes eget parkeringsselskap krever erstatning for utbyggingen av Lilleelvkrysset. Bakken sier til Varden at dette er Porsgrunns eget rot, og at Porsgrunn derfor bør ta regninga.

  Tomas Bakken, leder Bypartiet
  Foto: Gry Eirin Skjelbred / NRK