NRK Meny
Normal

Toget kjørte på og drepte to sauer

Toget kjørte på og drepte to sauer ved Oklungen stasjon i Porsgrunn tirsdag morgen. Toglederen ringte selv politiet og meldte fra om kollisjonen.

Oklungen stasjon

KJØRTE PÅ SAUER: Her på Oklungen stasjon har toget kjørt på og drept to sauer.

Foto: Google maps / Skjermdump

– Togleder har ikke indikert at det skal dreie seg om noen personskader, eller større skader på toget, opplyser operasjonsleder i Telemark politidistrikt.

Meldingen kom inn like før klokken 08.00.

Er toget fortsatt i rute?

– Så vidt vi vet er toget fremdeles operativt, sier operasjonslederen.

Politiet opplyser at Jernbaneverket vil forsøke å komme i kontakt med bonden som eier sauene, og at Jernbaneverket også tar ansvar for oppryddningen.

 • Flere hundre får fritak

  312 fra Telemark og 2500 personer i Norge har hittil fått fritak fra de nye strømmålere av helsemessige grunner. De kundene som hittil har fått fritak, kommer til å få en strømmåler uten automatisk sender, melder TA

 • Foreslår å spare steinsirkel

  Nye Veier vil foreslå å legge ny E18 trasé gjennom Porsgrunn 140 meter lenger syd. Dette vil spare en steinsirkel fra eldre jernalder, og bli 100 millioner billigere enn de originale planene. Men seks bolighus og et næringsbygg vil måtte rives.

 • En halv million står ubrukt

  Store summer blir stående ubrukte i fond hvert år, fordi for få personer søker på ulike legat og stipend. Til sammen står rundt en halv million kroner ubrukt de siste åra i utdanningslegatet og det sosiale legatet i Skien.

 • Prisaøkning i bomringen

  Bypakke Grenland bør øke bomtakstene for personbiler uten brikke. Det foreslår fylkesrådmannen. Fylkesrådmannen foreslår en prisøkning på 10 prosent.
  Samtidig foreslår hun en liten prisnedgang for personbiler med brikke,