NRK Meny
Normal

To eldre personer reddet ut av bil i elva

To eldre personer er kjørt til sykehus med skader etter at bilen de satt i havnet i elva onsdag kveld i Kilebygda i Skien.

Bil i elv i Kilebygda

KJØRTE UT: To personer ble reddet opp av elva ved Rognsbru i Kilebygda.

Foto: Theo Aasland Valen / Vika Media

– Vi vet at bilen har kjørt ut av veien halvannen kilometer sørvest for Rognsbru, på riksveien mot Drangedal og at det var to eldre personer i bilen.

Det sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i politiet i Telemark.

De er tatt ut av bilen og kanskje allerede kommet til sykehuset i Skien.

Det var klokka 20 torsdag kveld at bilen med de to personene kjørte ut av veien og havnet i elva i Kilebygda i Skien.

Alle nødetatene rykket ut, meldte politiet på Twitter.

Politiet vet ikke noe om hvorfor bilen havnet utenfor veien, og det er foreløpig uklart hvordan mennene ble reddet ut av bilen.

– Det var ambulansen som var først på stedet, og de meldte fra at de lå på båre, sier Aaltvedt.

Like før klokka ti onsdag kveld opplyser politiet at det var et ektepar i 80-årene, fra Drangedal, som var i bilen. De to ble fraktet til sykehuset og undersøkt der.

  • Hund påkjørt i Skien

    Politiet har mottatt melding om en hund som skal ha blitt påkjørt på Håvundvegen. Hunden løp videre, men skal være skadet. Politipatrulje leter nå etter hunden som skal være hvit og brunflekket med kort pels.

  • Vogntog berga på Grønliheia

    Vogntoget, som i dag har stått fast på E134 på Grønliheia, har kome seg laus. Vegen er no open i begge køyrebanar, melder Statens vegvesen.

  • Slår sammen skattekontor

    Kommunestyret i Drangedal har vedtatt å etablere en felles skatteoppkreverfunksjon for Drangedal og Kragerø. Politikerne ønsker at det skal være en kontordag i Drangedal i uka. Etableringen skjer så fort det lar seg gjøre.