NRK Meny
Normal

To biler i ulykke i Sauland

To biler var involvert i en trafikkulykke på E 134 ved Shell-stasjonen i Sauland fredag morgen. Det var store materielle skader på bilene.

Ulykke på E134 i Sauland

To biler måtte berges etter ulykken i Sauland. En tredje bil kunne kjøre videre.

Foto: Frode Stian Andersen / Radio P5

Tre personer er involvert i ulykken. Begge førerne av bilene er kjørt til legevakt for sjekk med det som beskrives som lettere skader.

Statens vegvesen meldte om redusert framkommelighet på stedet like etter ulykken. Nå går trafikken som normalt.

Ulykken har skjedd i et kryss, ifølge politiets operasjonsleder Gisle Småge.

To biler måtte berges, mens en tredje bil var så vidt involvert og kunne kjøre videre.

Opplysninger gitt til politiet på stedet kan tyde på at det ene kjøretøyet har brutt vikeplikten. Førerkortet er beslaglagt til denne føreren.

 • Gjenganger fengsles

  Politiet vil be om at en mann på 25 år varetektsfengsles i fire uker på grunn av gjentagelsesfare. Han har 27 uoppgjorte saker med rettsvesenet, blant annet grovt tyveri, bruk og besittelse av narkotika og kjøring i ruset tilstand.

 • Får hjelp til å fullføre

  Færre elever dropper ut fra videregående opplæring i Telemark. Blant annet fordi de får hjelp til å endre studieretning istedenfor å slutte, Tall fra oppfølgingstjenesten viser at 249 fikk hjelp, det er en nedgang på 53 fra november i fjor.

 • Nynorsk eller bokmål

  Når Telemark og Vestfold slås sammen, er spørsmålet hvilken målform det nye fylket skal velge. Telemark bruker nynorsk, Vestfold bokmål. Språkrådet mener det bør være nøytral målform.

 • Ran i Skien

  En mann ble slått ned på Langbryggene i Skien litt før halv fem i natt. Han fikk et kutt i hodet og er kjørt til sykehus. To menn ranet ham for en sekk og stakk fra stedet i en mørk stasjonsvogn. Politiet jakter nå på ransmennene