NRK Meny
Normal

To biler i trafikkulykke i Seljord

To biler og minst tre personer var involvert i en trafikkulykke på E134 i Seljord.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde ved avkjøringen til Shell-stasjonen på E134.

– Det kan se ut som om en av bilene har brutt vikeplikten. Føreren av den ene bilen er en kvinne i 70-årene. Hun kom fra Morgedal og skulle svinge til venstre mot Seljord. Da ble hun truffet av den andre bilen, som kjørte på forkjørsveg, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Ole Kamben til NRK.

Føreren av den andre bilen var en mann i 20-årene fra Nederland og en passasjer. Alle de tre er kjørt til Sykehuset Telemark.

Det er ikke kjent om noen er skadd i ulykken.

Laster Twitter-innhold
 • Håper på ny barnehage i 2019

  Porsgrunn kommune håper å kunne åpne nye Frednes barnehage høsten 2019, skriver Varden. Barnehagen brant ned i mai 2016. Foreløpig er den nye kommunale barnehagen kun på skissestadiet.

 • Håper togene går torsdag

  NSB måtte i ettermiddag kansellere tre avganger på Vestfoldbanen i rushtiden. Grunnen var at togsett hadde blitt stående i Skien på grunn av signalfeil. Målet er at alt skal gå som normalt i kveld og i morgen tidlig.

 • To nye bud på het Pors-spiss

  Både Odd og Fredrikstad har kommet med nytt bud på Pors-spiss Tobias Lauritsen, melder TA. – I utgangspunktet er vi fornøyde med begge budene, sier Erik Skredtveit i Pors til avisen.

 • Møter UDI i retten om Bolkesjø

  Eierene av Bolkesjø Hotel i Telemark og UDI møtes i retten i februar, skriver Varden. Årsaken er uenigheter etter at UDI vraket Bolkesjø som asylmottak, og sa opp avtalen som blei inngått i 2015. Saken skal gå i Oslo tingrett.