NRK Meny
Normal

To biler i trafikkulykke i Seljord

To biler og minst tre personer var involvert i en trafikkulykke på E134 i Seljord.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde ved avkjøringen til Shell-stasjonen på E134.

– Det kan se ut som om en av bilene har brutt vikeplikten. Føreren av den ene bilen er en kvinne i 70-årene. Hun kom fra Morgedal og skulle svinge til venstre mot Seljord. Da ble hun truffet av den andre bilen, som kjørte på forkjørsveg, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Ole Kamben til NRK.

Føreren av den andre bilen var en mann i 20-årene fra Nederland og en passasjer. Alle de tre er kjørt til Sykehuset Telemark.

Det er ikke kjent om noen er skadd i ulykken.

Laster Twitter-innhold
 • Vil granske kjøpet av Perlen

  Kontrollutvalget i Telemark fylkeskommune har vedtatt å be om selskapskontroll av Kragerø Fjordbåtselskap etter kjøpet av hurtigbåten Perlen. Leder av kontrollutvalget, Per Lykke, bekrefter overfor TA at bakgrunnen er bekymringsmeldinger.

  Hurtigbåten Perlen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Endelig obduksjonsrapport klar

  Politiet tror Hjalmar Johnsen falt i Damfossen og drukna etter å ha blitt påkjørt med sykkel på Bruene i Skien. Den endelige obduksjonsrapporten oppgir ingen annen mulig dødsårsak. – Det tolker vi som at drukning er den mest nærliggende dødsårsaken, sier politiadvokat Asle Sandnes til Varden.

  Mann pågrepet og siktet for uaktsomt drap
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Godtar sand-bot

  Skien kommune godtar boten på 340.000 kroner
  for manglende rapportering av sanduttak på Geiteryggen. Styreleder Anita Ballestad i flyplasstyret sier de har svart Direktoratet for mineralforvaltning om at de aksepterer regninga.


  Sandkrater Geiteryggen
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • E18 åpen igjen i Bamble

  E18 ved Dørdal i Bamble er nå åpen i begge retninger etter berging av vogntoget. Føreren har forklart at det var en unnamanøver for et dyr som var grunnen til utforkjøringa, men politiet anmelder nå forholdet.