NRK Meny
Normal

To biler i trafikkulykke i Seljord

To biler og minst tre personer var involvert i en trafikkulykke på E134 i Seljord.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde ved avkjøringen til Shell-stasjonen på E134.

– Det kan se ut som om en av bilene har brutt vikeplikten. Føreren av den ene bilen er en kvinne i 70-årene. Hun kom fra Morgedal og skulle svinge til venstre mot Seljord. Da ble hun truffet av den andre bilen, som kjørte på forkjørsveg, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Ole Kamben til NRK.

Føreren av den andre bilen var en mann i 20-årene fra Nederland og en passasjer. Alle de tre er kjørt til Sykehuset Telemark.

Det er ikke kjent om noen er skadd i ulykken.

Laster Twitter-innhold
 • Hund som beit treåring blir avliva

  Eigarane av hunden som beit ein treåring i Skien har fått førehandsvarsel om at hunden blir avliva. Politiadvokat Christian Ytterbø i Sør-Øst politidistrikt seier til TA at vilkåra i paragraf 18 i hundelova for å fatte vedtak om avliving er oppfylt.

  Ulvehund
  Foto: Petter Melsom / NRK
 • Kan bli overkøyrt av staten

  Fylkesordførar Sven Tore Løkslid (Ap) er redd Vestfold og Telemark kan bli overkøyrt av staten dersom dei ikkje blir einige på det felles fylkestingsmøte i Tønsberg i dag. Også Gunn Marit Helgesen (H) meiner fylka har mest å vinne på å bli samde.

  Sven Tore Løkslid
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Vinje-senteret får pengar

  Nynorsk kultursentrum gler seg over pengar til innhald i Vinje-senteret for dikting og journalistikk. – Det er eit nytt stort steg for oss, seier Ottar Grepstad i Nynorsk kultursentrum etter at Stortinget no løyver 1,6 millionar til Vinje-senteret.

 • Erkjenner straffskuld for likskjending

  Dottera til Kari Grønnestad, som blei drepen i 2015, erkjenner straffskuld for likskjending. Kvinna har tidlegare vore siktet for drapet på mora. I august i år blei dottera og sambuaren tiltalt for likskjending, skriv TA.

  Søk etter død kvinne i Skienselva
  Foto: Stine Hansen Bakkebø / NRK