NRK Meny
Normal

Råd til deg som skal skifte dekk

Mange har ventet til etter påske – men nå er det på høy tid å skifte dekk i lavlandet. Her er noen gode råd for deg som vil gjøre jobben selv.

Skifte av dekk

Etter påsken, som i år også kom ekstra sent, er det på tide å bytte dekk for dem som ikke allerede har gjort det. Men hvordan skifter man dekk på best mulig måte? Det får du tips om her.

Foto: Thomas Nikolai Blekeli / NRK

Er du av dem som har utsatt et av vårens viktigste gjøremål – å bytte dekk på bilen?

Da er det på høy tid å ta fatt på oppgaven nå.

Ta deg tid til å se på disse gode rådene før du går i gang, gitt av dekkekspert Arve Ståland ved Bergan og Ståland.

Se TV-reportasje her:

Her er rådene du bør få med deg.

Dekkekspert Arve Ståland ved Bergan og Ståland og NRKs reporter Kurt Inge Dale formidler gode råd til deg som skal skifte dekk de nærmeste dagene.

 • Mangler 70 bøssebærere

  TV-aksjonen mangler 70 bøssebærere i Skien, det opplyser fylkesaksjonsleder i Telemark, Arild Flatland. Bøssebærerne starter å gå klokka 16.00, og Flatland oppfordrer folk til å ringe 02025 dersom de har mulighet til å bidra.

  Bøssa TV-aksjonen 2017
  Foto: Anette Torjusen / NRK
 • 150 demonstrerte i Skien

  Rundt 150 personer gikk i går i fakkeltog i Skien til protest mot pelsdyrnæringa. Totalt så var det rundt 9000 som deltok i protestene rundt om i 30 byer i landet, melder arrangørene.

  Fakkeltog mot pelsdyrnæringa
  Foto: PRIVAT
 • Vannlekkasje i Skien

  Det er en stor vannlekkasje i Skien sentrum, skriver TA. En av hovedvannledningene i sentrum har gått i stykker og det vil ta flere timer å utbedre skadene. Vannet er koblet av og det er et område med mange kontorlokaler og få leiligheter som er ramma.