NRK Meny

Tapte rettsak om Gaustatoppen

Grunneigarane tapte rettssaka om å få kjøpe tilbake eigedomane rundt Gaustatoppen av Forsvarsbygg i Oslo tingrett. Forsvarsbygg har selt anlegget i Gaustatoppen til Tinn kommune og vil overdra arealet til Miljødirektoratet. Grunneigarane gjekk til søksmål fordi dei meiner dei har ein tinglyst forkjøpsrett til å kjøpe eigedomane tilbake.

Gaustatoppen
Foto: Sissel Andersen / NRK
 • Politiet pågrep «samuraimann»

  Politiet i Telemark har pågrepet en mann i 40-årene i Porsgrunn torsdag kveld. Det opplyser operasjonsleder Geir Kastmo til NRK. Pågripelsen skjedde i forbindelse med at en person ble kuttet i fingrene med et samuraisverd i Sandefjord i går.

 • Tre kunder uten strøm

  Torsdag kveld skal alle Skagerak Energis kunder få strømmen tilbake, opplyser kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes. Bare tre kunder er nå uten strøm, men alle skal få det i løpet av kvelden.

 • Monsen inntar Hardangervidda

  Lars Monsen inntar den norske fjellheimen minutt for minutt. NRK skal følge Monsen blant annet på Hardangervidda, der turen går torsdag til søndag i uke 28. Siden fjellet er åpent for alle, er han spent på om folk vil henge seg på turfølget.

  Monsen
  Foto: Håvard Jenssen / NRK
 • Se 20.55-nyhetene fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells, torsdag 18. januar 2018, klokken 20.55.