- Sett Tommy på benken

Odds stjernespiller Tommy Svindal Larsen varsler at han ønsker seg en ny klubb, gjerne i Tippeligaen. Odds supporterklubb mener treneren bør vurdere å sette han på benken.

Tommy Svindal Larsen
Foto: Tor Erik Schrøder / Tor Erik Schrøder/SCANPIX

Tommy Svindal Larsen gjentar nok en gang at han ønsker seg bort fra Odd Grenland. Nå sier han til TV2 Nettavisen at også andre tippeligaklubber kan være aktuelt - Jeg er åpen for alt. I min alder føler jeg at jeg fremdeles har mye å bidra med, og jeg er også åpen for andre klubber i Tippeligaen, sier Svindal Larsen.

- Vurder benken

Lederen for Oddrane supporterklubb Bent Ole Kaldhussæter ber trenerduoen om å vurdere å sette Svindal Larsen på benken, etter uttalelsen. - Han bør settes på benken, dersom trenerne ser en mulighet for det, sier Kaldhussæter. Han mener det bør satses på spillere som ønsker å bli i klubben.

Gjentar klubbkritikk

Svindal Larsen har tidligere etterlyst større ambisjoner på vegne av klubben. - Jeg synes det motsatte har skjedd, sier han til TV2 Nettavisen. Odd Grenland ligger nå på nest siste plass på tabellen, med en seier på fem kamper.

Ber om ro

Lederen for Oddrane ber nå Svindal Larsen konsentrere seg om å vinne fotballkamper for Odd. - Ikke lag mer uro nå, sier Kaldhussæter.