NRK Meny
Normal

Svekket beredskap til sommeren

Politiet tar seg ikke råd til sommervikarer.

Arrestasjon
Foto: Knut Fjeldstad / Scanpix

Politiet i Grenland kommer ikke til å ansette sommervikarer i år på grunn av pengemangel. Ferieavviklinga blir løst ved at de ansatte blir delt i tre puljer, mot to de siste årene.

- Krevende

Politistasjonssjef Geir Kjartan Lie sier det er krevende å få avviklet ferien uten vikarer. Han mener likevel at politiberedskapen ikke blir svekka.

- I Kragerø er det ansatt åtte sommervikarer. I Øvre Telemark, Midt - og Vest-Telemark vil det bli vurdert å sette inn vikarer, sier personalsjef Gry Saglid Solstad.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.