NRK Meny
Normal

Storbæk tilbake i Odd

Håvard Storbæk forlater Haugesund til fordel for
gamleklubben Odd, skriver Varden.

Peter Orry Larsen

Haugesund-spiller Håvard Storbæk (t.h) melder overgang tilbake til gamleklubben Odd.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Det ble klart torsdag kveld. Ifølge Varden dreier det seg om en permanent overgang for Storbæk.

Odds ballklubb skriver på sine egne hjemmesider at Håvard Storbæk har skrevet under på en treårskontrakt.

– Vi vet hva vi får med Håvard. En kriger av en spiller, målfarlig, blør for drakta og er ikke minst viktig for miljøet utenfor akkurat kamp og trening, Håvard bidrar på det meste, sier daglig leder Einar Håndlykken.

26-åringen spilte for Odd også fra 2009 til 2011. Han scoret den gang elleve mål på 80 kamper for Skien-laget. Storbæk har vært i Haugesund det siste halvannet året.

Odd håper å få Storbæk klar allerede til fredagens hjemmekamp
mot Vålerenga i eliteserien.

For at denne overgangen skulle gå i orden, måtte også en spiller forlate Odd. Ihvertfall midlertidig. Paul Addo leies ut til Strømmen ut sesongen, skriver klubben selv.

 • Ingen alvorlige skader

  En kvinne i 20-åra fikk smerter i hånda og et ben som følge av ulykka i Høgenheitunnelen i ettermiddag. En bil kjørte inn i en annen bil bakfra, men politiet melder at begge førerne slapp unna uten alvorlige skader.

 • Høgenheitunnelen er åpna igjen

  Høgenheitunnelen er åpna igjen etter en trafikkulykke, melder politiet. Det er lange køer i sørgående retning som følge av ulykka.

  Brevikstunnelen - kø
  Foto: Jan Erik Tangen
 • Mye regn i vente

  Norges vassdrags- og energidirektorat har oppjustert flomfaren fra gult til oransje nivå – altså til nest høyeste nivå i Aust-Agder og Telemark.

  Laster Twitter-innhold
 • Ulykke i Høgenheitunnelen

  Høgenheitunnelen i Bamble er stengt etter en ulykke. En bil har kjørt på en annen bil bakfra. Nødetatene er på veg, melder politiet.