NRK Meny
Normal

Storbæk tilbake i Odd

Håvard Storbæk forlater Haugesund til fordel for
gamleklubben Odd, skriver Varden.

Peter Orry Larsen

Haugesund-spiller Håvard Storbæk (t.h) melder overgang tilbake til gamleklubben Odd.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Det ble klart torsdag kveld. Ifølge Varden dreier det seg om en permanent overgang for Storbæk.

Odds ballklubb skriver på sine egne hjemmesider at Håvard Storbæk har skrevet under på en treårskontrakt.

– Vi vet hva vi får med Håvard. En kriger av en spiller, målfarlig, blør for drakta og er ikke minst viktig for miljøet utenfor akkurat kamp og trening, Håvard bidrar på det meste, sier daglig leder Einar Håndlykken.

26-åringen spilte for Odd også fra 2009 til 2011. Han scoret den gang elleve mål på 80 kamper for Skien-laget. Storbæk har vært i Haugesund det siste halvannet året.

Odd håper å få Storbæk klar allerede til fredagens hjemmekamp
mot Vålerenga i eliteserien.

For at denne overgangen skulle gå i orden, måtte også en spiller forlate Odd. Ihvertfall midlertidig. Paul Addo leies ut til Strømmen ut sesongen, skriver klubben selv.

 • Utsetter åpning av Lilleelvkrysset

  Arbeidene ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn vil ta lengre tid enn planlagt. Fylkesvei 32 ble stengt i mars i fjor og skulle etter planen bli åpnet igjen i juli. – Nå snakker vi om en åpning i september, sier prosjektleder Roar Gärtner til TA.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Fengsel for vald

  Ein mann i 60-åra er i Nedre Telemark tingrett dømt til 120 dagar fengsel for vald. Mannen slo ein drosjesjåfør fleire gonger i ansiktet, da drosjesjåføren heldt han att for å få betaling for turen.

 • Attvald som leiar i Senterkvinnene

  På Senterkvinnenes landsmøte på Kongsberg i helga, vart Beate Marie Dahl Eide frå Seljord attvald som leiar. Ho vart fyrste gong valt som leiar i Senterkvinnene i 2014, og møter fast med fulle rettar i Senterpartiets sentral- og landsstyre.

  Beate Marie Dahl Eide
  Foto: Hans Cosson-Eide / NRK