NRK Meny
Normal

Stor leteaksjon etter 84-åring

En større leteaksjon er satt i gang i Drangedal, etter at en eldre mann i området rundt Henseid har blitt meldt savnet.

Leteaksjon i Drangedal

Mange deltar i søket etter mannen torsdag kveld.

Foto: Theo Aasland / Vika Media

Rundt 40 personer bistår torsdag kveld i et søk etter en eldre mann i Drangedal. Politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og frivillige personer deltar i søket.

Klokka 21 ventes også et redningshelikopter på stedet, forteller operasjonsleder hos politiet Jørn Gustav Larsen.

Mannen, som er 84 år gammel, har forsvunnet i området rundt Henseid.

Ulendt terreng

Larsen sier de foreløpig ikke har funnet noen spor etter mannen, og at de regner med å fortsette søket utover kvelden og natten.

Det er mye skog i området og ulendt terreng. Det brukes derfor tre firhjulinger i leteaksjonen.

Mannen bor ifølge politiet alene, og den siste som skal ha hatt kontakt med han var en nabo som snakket med mannen rundt 19.30 onsdag kveld.

 • Nei til soning i Fyresdal

  Stortingsflertallet stemte nei til å beholde den åpne fengselsavdelinga i Kleivgrend i Fyresdal. Arbeiderpartiets Lene Vågslid fikk støtte fra Senterpartiet og SV, men Høyre, Frp, Krf og Venstre sa nei til videre drift, skriver Vest-Telemark Blad.

 • Debuterer på landslaget

  15 år gamle Håkon Bråthen fra Skien debuterer på Norges U16-lag i ishockey. Landslaget skal spille mot Frankrike, Latvia og Danmark i Skien denne uka, skriver TA.

 • Havnet i elva etter utforkjøring

  En varebil kjørte av veien ved Grova i Drangedal like før 18.00 tirsdag kveld. Bilen havnet på taket i ei elv. Det var to personer i bilen. Begge ble kjørt til akuttmottaket ved Sykehuset Telemark med ukjent skadeomfang, den ene i luftambulanse.

 • Powerhouse på vent

  Powerhouse-bygginga i Porsgrunn er utsett, skriv Varden. Bygginga av det elleve etasjar høge kontorbygget ved Frednesbrua skulle etter planen stå ferdig fyrste kvartal 2019. Nå blir det truleg forsinka med fleire månadar.

  Powerhouse i Porsgrunn
  Foto: R8