NRK Meny
Normal

Stor leteaksjon etter 84-åring

En større leteaksjon er satt i gang i Drangedal, etter at en eldre mann i området rundt Henseid har blitt meldt savnet.

Leteaksjon i Drangedal

Mange deltar i søket etter mannen torsdag kveld.

Foto: Theo Aasland / Vika Media

Rundt 40 personer bistår torsdag kveld i et søk etter en eldre mann i Drangedal. Politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og frivillige personer deltar i søket.

Klokka 21 ventes også et redningshelikopter på stedet, forteller operasjonsleder hos politiet Jørn Gustav Larsen.

Mannen, som er 84 år gammel, har forsvunnet i området rundt Henseid.

Ulendt terreng

Larsen sier de foreløpig ikke har funnet noen spor etter mannen, og at de regner med å fortsette søket utover kvelden og natten.

Det er mye skog i området og ulendt terreng. Det brukes derfor tre firhjulinger i leteaksjonen.

Mannen bor ifølge politiet alene, og den siste som skal ha hatt kontakt med han var en nabo som snakket med mannen rundt 19.30 onsdag kveld.

 • Én til sykehus etter ulykke

  En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Stopp i Nome utan førarkort

  Ein mann i slutten av 20-åra er stoppa av politiet på Fensvegen i Nome. Det er mistanke om køyring i påverka tilstand, og utan ikkje førarkort. Det er tatt blodprøve.

 • Vogntog slit med å kome opp

  Politiet melder at eit utanlandsk vogntog slit med å kome opp bakkane på riksveg 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Kort tid etterpå melder politiet at bilen kom seg opp bakkane.

 • Notodden slo Bærum

  Notodden fotballklubb fekk besøk av Bærum i årets tredje treningskamp. Det enda med 4–1 siger til Notodden. Felipe Ferreira, Martin Brekke og André Bakke skåra måla for NFK.