NRK Meny
Normal

Stoppet aksjehandelen med Grenland Group

Oslo Børs stoppet handelen med aksjer i Grenland Group fredag ettermiddag.

Grenland Group

Konsernsjef Hallgeeir Skogens skjebne blir trolig avgjort i løpet av fredag.

Foto: NRK

I en børsmelding heter det at det er varslet en melding fra selskapet om kort tid.

Kommunikasjonssjef ved Oslo Børs, Guro Steine forklarer hvorfor de stopper handelen med Grenland Group aksjene.

– Børspause blir innført når vi ser at prisingen i en aksje kan være usikker, eller det er informasjon som markedet må få, før man kan starte handelen igjen, sier hun.

Kritikk av konsernsjefen

Det hele startet 22.september i år ,da styret i Grenland Group informerte om kritikken av konsernsjefen i en børsmelding til Oslo Børs.

Også Arbeidstilsynet har nå engasjert seg i saken, og krever gjenpart av rapporten for å få avklart om det foreligger opplysninger om mulige brudd på arbeidsmiljøloven.

Hallgeir Skogen blir også gransket av Finanstilsynet for mulig brudd på varslingsplikten da Skogen-familien i desember i fjor reduserte sine indirekte eierandeler i Grenland Group fra 38 til 27 prosent.

NRK.no følger saken.

 • Innbrudd i Skien

  Politiet har pågrepet en mann for innbrudd i et lokale i Nedre Hjellegate i natt. Mannen er i slutten av 30 årene og har erkjent forholdene til politiet. Politiet skriver på Twitter, at han var synlig beruset. Mannen ble tatt til arrest.

  Politibil - illustrasjon
  Foto: Illustrasjonsfoto
 • Mangler i barnevernet

  En rapport fra Telemark kommunerevisjon viser store mangler i barnevernstjenesten i Midt-Telemark. Anne Birgit Tresland fra Arbeiderpartiet, sier til Varden at hun er sjokkert, og at barnevernstjenesten ikke har kontroll.

 • To mål av Tobias Lauritsen

  Odd-spiss Tobias Lauritsen ser ut til å ha funnet skåringsformen etter at han ble frisk av kyssesyken. Lauritsen skåret i kveld to mål da Odds reserver slo Fram Larvik i en treningskamp. Marius Bustgaard Larsen skåret det siste målet til Odd.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55