NRK Meny

Stakk fra politiet

Politiet er på jakt etter en person, etter at en bil kjørte av vegen ved Årnes i Sauherad i natt. Bilen passerte en politipatrulje i høy fart, og nektet å stoppe for politiet. Da bilen havnet utenfor vegen prøvde de tre personene i bilen å stikke av. To ble pågrepet av politiet, mens en fortsatt er på frifot. Begge de pågrepne var beruset da de ble tatt, opplyser politiet.

 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK
 • Hever farenivået for flom

  Norges vassdrags- og energidirektorat har økt farenivået for flom i Telemark fra grønt til gult nivå. Med varslede nedbørsmengder opp mot 100 millimeter i døgnet de neste dagene, varsler NVE om økt fare for flom og ras i flere deler av Sør-Norge.

 • Ikke flinke nok

  Telemark er over landsgjennomsnittet når det gjelder å bruke refleks, sier distriktsleder i Trygg trafikk, Brita Straume. Selv om vi i Telemark ligger over snittet så er det fortsatt ikke er bra nok at halvparten ikke bruker refleks mener Straume

  Usynlige uten refleks
  Foto: Dang Trinh / NRK