NRK Meny
Normal

Stakk av med både penger og påskehare

En mann kjøpte en påskehare av dørselgeren på Skotfoss i Skien, men fikk seg en overraskelse da han kom ut igjen på trammen.

Laster kart, vennligst vent...

Selgeren solgte påskeharer på dørene i området for 100 kroner per stykk.

– Mannen som fikk besøk av selgeren syntes påskeharen var fin, og kjøpte en. Like etter kjøpet hang han påskeharen opp ved inngangsdøren, forteller operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Aadne Røilid.

Da han en liten tid etterpå skulle ut for å se etter påskeharen var den borte.

– Mannen mistenker selgeren for å ha stukket av med både betalingen på 100 kroner og påskeharen han solgte, sier Røilid.

Fant igjen selger

Etter en litt leting fant kjøperen igjen selgeren, og ringte til politiet. Han ba selger holde seg i ro til politiet kom.

– Da politiet var kom til stedet ga selgeren de 100 kronene tilbake til kjøperen, og dermed ble ikke saken anmeldt, sier Røilid.

Selgeren, som er av utenlandsk opprinnelse, ble med politiet inn for identitetssjekk. Mannen, som er fra Polen, sa han hadde kommet til Norge for tre dager siden.

– Han ble formant av politiet til å ikke drive med ”lureri”, sier operasjonslederen.

 • Vasslekkasje på Åfoss

  På Åfoss i Skien stengde vassverket kranene i ein halv time i sekstida i kveld på grunn av lekkasje.

  Laster Twitter-innhold
 • Fagforbundets leder er gjenvalgt

  Mette Nord ble tirsdag gjenvalgt som leder i Fagforbundet. Odd-Haldgeir Larsen og Sissel M. Skoghaug fortsetter som nestledere. Valgene fant sted på Fagforbundet landsmøte. Nord. som har leda forbundet siden 2013, stilte uten motkandidat.

 • Rådyrkalven måtte avlivast

  Viltnemnda kom til Håvundvegen for å hjelpe til med ein rådyrkalv som var i klem under ein høyball. Kalven måtte dessverre avlivast, melder politiet.

 • Rykkjer ut for å hjelpe rådyrkalv

  Politiet rykkjer ut til Håvundvegen for å hjelpe ein innringar med å få laus ein rådyrkalv som er klemt under ein høyball.