NRK Meny
Normal

Spissen er 52, midtstopperen 45

Et stopperpar på 42 og 45 år og en spiss på 52, måtte trå til da Sannidal møtte Pors 2.

Sannidal, lagbilde

Rutinene var gode, men løpskraften var noe seig da Sannidal møtte Pors 2.

Foto: privat

– Det gikk så galt at jeg gikk ut av tellinga, ler trener Kjell Morten Andersen.

Forfall på grunn av karantener, skader og spillere på reise. Trener for Sannidal Kjell Morten Andersen måtte virkelig klø seg i hodet før kampen mot Pors 2 i 4. divisjon for menn.

Etter å ha lett høyt og lavt stod 11 menn likevel klare til kamp på gressmatta mandag kveld. Det var riktignok etter at hver eneste mann med spilleberettiget i Sannidal, rundt regnet mellom 60 og 70 mann, var blitt spurt.

– Den siste vi plukket ut, som spiss, var 52 år gammel og sportslig leder i klubben, ler Andersen.

Lite løpskraft

Stopperparet på henholdsvis 42 og 45 år, er det samme stopperparet fotballaget briljerte med for 25 år siden. Men Andersen må innrømme at det kan være fare for at parets glansdager på fotballbanen er forbi.

– Stoppeparet slet rett og slett med å komme nær ballen, sier han.

Sannidal ligger utsatt til i 4. divisjon med ni poeng, kun foran Eidanger som har sju poeng. Resultatet mot Pors 2 ble sviende 0-16.

Andersen ser likevel lyst på neste kamp som er mot Eidanger 3. oktober.

– Da skal vi nok klare å stille med fullt lag, ler han.

  • Vant 5-3

    Notodden slo Fredrikstad 5-3 hjemme lørdag kveld og rykker opp til 1. divisjon. FFK rykker ned til 2. divisjon etter tapet.

  • Notodden leder

    Notodden leder 4-0 over Fredrikstad etter at Erland Hustad skåret for hjemmelaget etter syv minutter, og Steffen Jenssen la på til 2-0 etter 22 minutter. Martin Holmen økte til 3-0 bare to minutter senere. Amani Dickson Mbedule økte ledelsen til 4-0 etter 28 minutter.

  • Mann anmeldt for bæring av kniv

    En mann er anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted i Porsgrunn. Ifølge politiet hadde mannen også noe narkotika på seg.