NRK Meny
Normal

Spissen er 52, midtstopperen 45

Et stopperpar på 42 og 45 år og en spiss på 52, måtte trå til da Sannidal møtte Pors 2.

Sannidal, lagbilde

Rutinene var gode, men løpskraften var noe seig da Sannidal møtte Pors 2.

Foto: privat

– Det gikk så galt at jeg gikk ut av tellinga, ler trener Kjell Morten Andersen.

Forfall på grunn av karantener, skader og spillere på reise. Trener for Sannidal Kjell Morten Andersen måtte virkelig klø seg i hodet før kampen mot Pors 2 i 4. divisjon for menn.

Etter å ha lett høyt og lavt stod 11 menn likevel klare til kamp på gressmatta mandag kveld. Det var riktignok etter at hver eneste mann med spilleberettiget i Sannidal, rundt regnet mellom 60 og 70 mann, var blitt spurt.

– Den siste vi plukket ut, som spiss, var 52 år gammel og sportslig leder i klubben, ler Andersen.

Lite løpskraft

Stopperparet på henholdsvis 42 og 45 år, er det samme stopperparet fotballaget briljerte med for 25 år siden. Men Andersen må innrømme at det kan være fare for at parets glansdager på fotballbanen er forbi.

– Stoppeparet slet rett og slett med å komme nær ballen, sier han.

Sannidal ligger utsatt til i 4. divisjon med ni poeng, kun foran Eidanger som har sju poeng. Resultatet mot Pors 2 ble sviende 0-16.

Andersen ser likevel lyst på neste kamp som er mot Eidanger 3. oktober.

– Da skal vi nok klare å stille med fullt lag, ler han.

 • Tog sperrer linjen på Vestfoldbanen

  Togstrekningen mellom Larvik og Skien er stengt for togtrafikk. Det forteller NSB. Grunnen er at et tog sperrer linjen. Reisende må regne med forsinkelser og innstillinger. NSB skriver på sine nettsider at de organiserer busstransport på den stengte strekningen.

 • Elg måtte avlives

  Elgen som gikk gjennom isen i Vråvatn klarte å redde seg selv opp etter en lang stund i vannet. – Den kom seg opp på isen, hvor den sto oppreist en kort periode. Så la den seg ned. Viltnemnda måtte til slutte avlive den da den var kraftig nedkjølt, melder politiet.

  Elg gjennom isen i Vråvatn
  Foto: Politiet
 • Elg gjennom isen i Kviteseid

  En elg har gått gjennom isen 100 meter fra land på Vråvatn, cirka to kilometer fra Flatland. Viltnemnda og en patrulje fra politiet er på vei til stedet.

 • 119 uten strøm

  Søndag morgen er 119 av Skagerak Energis kunder i Telemark uten strøm. Det er innbyggere i Bamble, Siljan og Skien som er berørt. – Vi har mannskaper og helikopter ute for å rette feil alle steder, sier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes.