NRK Meny
Normal

Spissen er 52, midtstopperen 45

Et stopperpar på 42 og 45 år og en spiss på 52, måtte trå til da Sannidal møtte Pors 2.

Sannidal, lagbilde

Rutinene var gode, men løpskraften var noe seig da Sannidal møtte Pors 2.

Foto: privat

– Det gikk så galt at jeg gikk ut av tellinga, ler trener Kjell Morten Andersen.

Forfall på grunn av karantener, skader og spillere på reise. Trener for Sannidal Kjell Morten Andersen måtte virkelig klø seg i hodet før kampen mot Pors 2 i 4. divisjon for menn.

Etter å ha lett høyt og lavt stod 11 menn likevel klare til kamp på gressmatta mandag kveld. Det var riktignok etter at hver eneste mann med spilleberettiget i Sannidal, rundt regnet mellom 60 og 70 mann, var blitt spurt.

– Den siste vi plukket ut, som spiss, var 52 år gammel og sportslig leder i klubben, ler Andersen.

Lite løpskraft

Stopperparet på henholdsvis 42 og 45 år, er det samme stopperparet fotballaget briljerte med for 25 år siden. Men Andersen må innrømme at det kan være fare for at parets glansdager på fotballbanen er forbi.

– Stoppeparet slet rett og slett med å komme nær ballen, sier han.

Sannidal ligger utsatt til i 4. divisjon med ni poeng, kun foran Eidanger som har sju poeng. Resultatet mot Pors 2 ble sviende 0-16.

Andersen ser likevel lyst på neste kamp som er mot Eidanger 3. oktober.

– Da skal vi nok klare å stille med fullt lag, ler han.

 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.