NRK Meny
Normal

Spa for folket

Vi blir stadig mer opptatt av livsstil og kroppspleie og bruker mer og mer penger på blant annet spa-salonger.

Spa
Foto: Frank Franklin II / Scanpix/AP

- Det handler om vann, helse og velvære. Det er luksus å være på spa, sier hudpleier Natalie Johnsen.

Mange bruker mye penger og det er ikke uvanlig at folk bruker 2000 kroner på en behandling, men alt er ikke like dyrt.

- Vi selger produkter som kan brukes hjemme og da blir det selvsagt billigere, sier Johnsen.

Ledd og ryggproblemer

Mange kommer også for å få behandling for problemer.

- Folk som har diverse problemer får ofte behandling hos oss, spesielt der det folk med ledd og ryggproblemer som kommer, sier Johnsen.

- I dag er det ansiktsmasasje jeg skal ta. En gang i måneden fikser jeg neglene mine, men jeg er her nok oftere enn det, så jeg bruker dette mye, sier kunde Alica Anderson.

Har mer penger

- Ansiktmasasje gjør jeg fordi det er veldig deilig. Neglbehandlingen gjør jeg jo fordi jeg synes det er fint. Begge delene er verdt pengene, sier Anderson.

- Vi merker trenden veldig godt her hos oss. Det er folk fra 18 år og oppover som er kundene våre og jeg tror nok at hovedgrunnen til at flere gjør dette er mer penger mellom hendene, sier hudpleier Natalie Johnsen.

 • Klissvåt helg i vente

  Det ligger an til en klissvåt helg på Østlandet, skriver Meteorologisk institutt på Twitter. Det vil komme to lavtrykk over Telemark, som vil gi mellom 70 og 150 millimeter regn de våteste stedene.

  Laster Twitter-innhold
 • Øl-tyv pågrepet i Notodden

  En øl-tyv i en butikk i Notodden sentrum er pågrepet og kjørt i arresten. Vedkommende hadde oppført seg skremmende mot andre personer, ifølge politiet.

 • Innovasjonspris til Fyresdal

  Innovasjonsprisen for universell utforming 2017 i kategorien landskapsarkitektur er tildelt Hamaren Aktivitetspark i Fyresdal. Juryen roser kommunen for å ta på alvor viktigheten av å tilby aktiviteter til alle, uavhengig av helse og fysisk form.

  Rullestolstien er et tilbud til alle
  Foto: Bo Lilledal Andersen / Nrk
 • Fire til sykehuset etter ulykke

  Fire kvinner er kjørt til Sykehuset Telemark etter en trafikkulykke på fylkesveg 357 ved Vadrette i Skien i dag. Skadeomfanget er ukjent. Veien var stengt, men er nå åpen igjen.