NRK Meny
Normal

Spa for folket

Vi blir stadig mer opptatt av livsstil og kroppspleie og bruker mer og mer penger på blant annet spa-salonger.

Spa
Foto: Frank Franklin II / Scanpix/AP

- Det handler om vann, helse og velvære. Det er luksus å være på spa, sier hudpleier Natalie Johnsen.

Mange bruker mye penger og det er ikke uvanlig at folk bruker 2000 kroner på en behandling, men alt er ikke like dyrt.

- Vi selger produkter som kan brukes hjemme og da blir det selvsagt billigere, sier Johnsen.

Ledd og ryggproblemer

Mange kommer også for å få behandling for problemer.

- Folk som har diverse problemer får ofte behandling hos oss, spesielt der det folk med ledd og ryggproblemer som kommer, sier Johnsen.

- I dag er det ansiktsmasasje jeg skal ta. En gang i måneden fikser jeg neglene mine, men jeg er her nok oftere enn det, så jeg bruker dette mye, sier kunde Alica Anderson.

Har mer penger

- Ansiktmasasje gjør jeg fordi det er veldig deilig. Neglbehandlingen gjør jeg jo fordi jeg synes det er fint. Begge delene er verdt pengene, sier Anderson.

- Vi merker trenden veldig godt her hos oss. Det er folk fra 18 år og oppover som er kundene våre og jeg tror nok at hovedgrunnen til at flere gjør dette er mer penger mellom hendene, sier hudpleier Natalie Johnsen.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50
 • Kjører skuterløyper for rådyr

  Rådyr og annet vilt sliter med å komme seg fram i den dype snøen for å finne mat. De siste dagene har mange derfor fulgt oppfordringa om å kjøre opp skuteløyper. Skogeier Thor Wraa i Drangedal sier det er viktig å hjelpe dyra gjennom vårknipa.

  Rådyr
  Foto: Tore Hauge
 • Vil granske kjøpet av Perlen

  Kontrollutvalget i Telemark fylkeskommune har vedtatt å be om selskapskontroll av Kragerø Fjordbåtselskap etter kjøpet av hurtigbåten Perlen. Leder av kontrollutvalget, Per Lykke, bekrefter overfor TA at bakgrunnen er bekymringsmeldinger.

  Hurtigbåten Perlen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Endelig obduksjonsrapport klar

  Politiet tror Hjalmar Johnsen falt i Damfossen og drukna etter å ha blitt påkjørt med sykkel på Bruene i Skien. Den endelige obduksjonsrapporten oppgir ingen annen mulig dødsårsak. – Det tolker vi som at drukning er den mest nærliggende dødsårsaken, sier politiadvokat Asle Sandnes til Varden.

  Mann pågrepet og siktet for uaktsomt drap
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK