NRK Meny
Normal

Sonic Family

Sonic Family fra Notodden spiller rock og pop. Eller pop'n roll som de muntert kaller det.

Sonic Family
Foto: Thomas Nikolai Blekeli

De har høye ambisjoner

og ønsker å nå langt med musikken sin. For å komme dit har de nå investert en million i eget lydstudio. Da Notoddens tradisjonsrike studio Juke Joint meldte flytting, var ikke gutta i Sonic Family i tvil om hva de ville gjøre. De har overtatt det gamle studioet på Notodden. Tre av gutta bor i Oslo, så det er viktig å ha et fast sted der musikken og kreativiteten kan leve uforstyrret.

Alter ego

For å finansiere nytt lydstudio og dyrt utstyr, har Sonic Family et alter ego. Om kvelden kler de seg i svart og spiller blues for å tjene penger. Det er mer penger i blues enn i pop *n roll sier gutta, men det er pop vi ønsker å jobbe videre med

.

Verdensherredømme

Hvor ligger ambisjonsnivået til Sonic Family, spør Stian under radiointervjuet: Verdensherredømme svarer gutta med et lurt smil. Vi ønsker konserter på store arenaer og store nightlinere. Jeg vil ha en egen nightliner. Med øl til frokost og mye mat, sier Fredrick Kaasa som nettopp har sluttet å røyke. Jeg må passe meg ellers blir jeg like svær som Hank Von Helvete sier han med et smil.

 • Forandringer for Stevneplassen

  I går kveld var informasjonsmøte for Stevneplassen i Skien, og flere forslag kom frem for hva som skal skje med plassen, melder TA. Gjenbruksstasjon, treningsløype, og park med treningsapparater var noen av forslagene.

 • Tiltalt for knivstikking

  En 28-åring tiltalt for å ha gått løs på en 31 år gammel mann med kniv og hammer i Brevik. Hendelsen skjedde natt til 7. august. Den 31 år gamle mannen fikk alvorlige skader og ble fraktet til Oslo universitetssykehus, det melder TA.

 • Fotgjengar påkøyrd i fotgjengarfelt

  Det var ein mann på 48 år frå Porsgrunn som vart påkøyrd i eit fotgjengarfelt. Politiet har difor teke førarkortet frå den 86 år gamle mannen som køyrde bilen. Mannen som vart påkøyrd er ikkje ein syklist, slik politiet tidlegare meldte.

 • Øving i Ulefoss 19. oktober

  Torsdag 19. oktober blir det halde ei øving i samband med samvirkekurset for naudetatane i Telemark. Det vil bli utrykkingskøyring i og nær Ulefoss. Øvinga vil òg inkludere ein kanalbåt i området ved Valøya. Farga markør-røyk vil bli brukt.