NRK Meny
Snø og fjell, Rauland i Vinje kommune
Foto: Anne Lognvik / NRK

Snøskred i Vinje

Oppsummert

Det har gått et større snøskred i Vinje i Telemark. Det er uklart om personer er tatt av skredet.

 • Ingen skadet i snøskredet

  – Vi har avsluttet på stedet og vi fant ingenting, sier Henning Reinsviki i Vinje og Haukeli Røde Kors. Han informerer om at alle mannskap har dratt fra stedet.

  Laster Twitter-innhold
 • Søker med lavinehunder i skredet

  Lavinehunder søker nå i snøskredet som gjekk i Vådalen i Vinje. Så langt er det ikkje funne skispor som går inn i snørskredet. 18 mannskapet frå politi, røde kors og norske redningshunder deltar i søket.

 • Søker etter skispor i snøskredet

  Snøskredet i Vådalen i Vinje er nå lokalisert. Brannvesen, skredgruppe og politiet er framme. Eit redningshelikopter og politihelikopter er på veg. Dei vil søke etter om det går skispor inn i skredet.

  Laster Twitter-innhold
 • Snøskred i Vinje

  Det har gått et større snøskred i Vinje i Telemark. Det er uklart om personer er tatt av skredet. Nødetater og redningsmannskap er på vei, melder politiet i Telemark på Twitter.

  Laster Twitter-innhold
 • Er i politiavhør

  Politiet vil i formiddag avhøre mannen som truet naboen sin med kniv i Skien i dag tidlig. Om han skal fengsles blir avgjort etter avhøret, sier Rikke Ødegård i politiet.

 • Åpner ikke før mandag

  Bratsbergbanen har vært stengt siden forrige tirsdag og åpner antagelig ikke før mandag. I mellomtiden kjøres passasjerene med minibuss. Ryddearbeidet går for fullt mellom Nordagutu og Valebø.

  Minibuss for tog Bratsbergbanen
  Foto: Stian Wasjø Simonsen / NRK
 • Kjørte båt med promille

  En mann fra Kragerø er i Nedre Telemark tingrett dømt til 21 dager fengsel for å ha ført motorbåt mens han var påvirket av alkohol. Straffen er betinget. Mannen mister båtførerbeviset i ett år, og må betale saksomkostninger på 5000 kroner.

 • Flere hører på lokalradio

  I 2017 fikk lokalradioene i Telemark og tre andre fylker mellom 10 og 15 prosent flere lyttere. Samtidig har den totale radiobruken gått ned, og NRK har tapt lyttere i alle regioner.

  DAB-radio
  Foto: Kristian Sønvisen Bye/NRK