NRK Meny
Snø og fjell, Rauland i Vinje kommune
Foto: Anne Lognvik / NRK

Snøskred i Vinje

Oppsummert

Det har gått et større snøskred i Vinje i Telemark. Det er uklart om personer er tatt av skredet.

 • Ingen skadet i snøskredet

  – Vi har avsluttet på stedet og vi fant ingenting, sier Henning Reinsviki i Vinje og Haukeli Røde Kors. Han informerer om at alle mannskap har dratt fra stedet.

  Laster Twitter-innhold
 • Søker med lavinehunder i skredet

  Lavinehunder søker nå i snøskredet som gjekk i Vådalen i Vinje. Så langt er det ikkje funne skispor som går inn i snørskredet. 18 mannskapet frå politi, røde kors og norske redningshunder deltar i søket.

 • Søker etter skispor i snøskredet

  Snøskredet i Vådalen i Vinje er nå lokalisert. Brannvesen, skredgruppe og politiet er framme. Eit redningshelikopter og politihelikopter er på veg. Dei vil søke etter om det går skispor inn i skredet.

  Laster Twitter-innhold
 • Snøskred i Vinje

  Det har gått et større snøskred i Vinje i Telemark. Det er uklart om personer er tatt av skredet. Nødetater og redningsmannskap er på vei, melder politiet i Telemark på Twitter.

  Laster Twitter-innhold
 • 71-åring kan bli ildsjel

  71 år gamle Ingar Clausen fra Porsgrunn kan få avisa Dagens hederspris. Han er en av fem nominerte. Clausen er initiativtaker til nettstedet spør-bestefar.no, der unge mennesker kan spørre om hva som helst. Prisen er på 25.000 kroner og deles ut i april.

  Ingar Clausen
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Pågrep etterlyst mann

  Politiet pågrep lørdag ettermiddag en 23 år gammel mann fra Skien. Han var etterlyst for å ikke ha møtt opp til soning av en dom. Han er dømt for promillekjøring, og i tillegg skulle han sone en subsidiær straff for en ilagt bot.

 • Møster Haugen på 12

  Amund Møster Haugen fra Tinn endte på en 12. plass i herrenes sprint i Telemarkkjøring på Rjukan lørdag.

  Amund Møster Haugen
  Foto: Tom Ole Buaas / NRK
 • Bekkevold støtter forslag

  KrFs Geir Bekkevold støtter forslaget om ny jobb for Listhaug. – Å gi Sylvi Listhaug en ny statsrådpost er en mulig løsning, skriver han i en tekstmelding til NTB. Han understreker at han kun uttaler seg på vegne av seg selv og at dette ikke er drøftet i partiet.

  Geir Bekkevold
  Foto: Sven Håkon Kulbeck / NRK