NRK Meny
Snø og fjell, Rauland i Vinje kommune
Foto: Anne Lognvik / NRK

Snøskred i Vinje

Oppsummert

Det har gått et større snøskred i Vinje i Telemark. Det er uklart om personer er tatt av skredet.

 • Ingen skadet i snøskredet

  – Vi har avsluttet på stedet og vi fant ingenting, sier Henning Reinsviki i Vinje og Haukeli Røde Kors. Han informerer om at alle mannskap har dratt fra stedet.

  Laster Twitter-innhold
 • Søker med lavinehunder i skredet

  Lavinehunder søker nå i snøskredet som gjekk i Vådalen i Vinje. Så langt er det ikkje funne skispor som går inn i snørskredet. 18 mannskapet frå politi, røde kors og norske redningshunder deltar i søket.

 • Søker etter skispor i snøskredet

  Snøskredet i Vådalen i Vinje er nå lokalisert. Brannvesen, skredgruppe og politiet er framme. Eit redningshelikopter og politihelikopter er på veg. Dei vil søke etter om det går skispor inn i skredet.

  Laster Twitter-innhold
 • Snøskred i Vinje

  Det har gått et større snøskred i Vinje i Telemark. Det er uklart om personer er tatt av skredet. Nødetater og redningsmannskap er på vei, melder politiet i Telemark på Twitter.

  Laster Twitter-innhold
 • Brann i hus på Notodden

  Det brenner i et bolighus på Notodden. Fem personer er evakuert fra huset, og tas hånd om av ambulansepersonell og naboer, opplyser operasjonsleder Petter Ebbesberg. Røykdykkere gjennomsøker nå huset. Det skal ikke være fare for spredning.

 • Her kan du se kveldens sending

  Distriksnyheter fra Buskerud, Vestfold og Telemark.
 • Røykutvikling var tørrkokt kjele

  Politi, brann og ambulanse rykket like etter 20.30 ut etter melding om røykutvikling på Gimsøy i Skien. Det viste seg å være røyk fra en tørrkokt kjele. En kvinne som befant seg i leiligheten sjekkes av ambulansepersonell.

  Brann på Gimsøy i Skien
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Røykutvikling på Gimsøy

  Nødetatene har rykket ut til en mulig bygningsbrann på Gimsøy i Skien. Det er meldt om røykutvikling og både brann, politi og ambulanse er på vei til stedet.