NRK Meny

Snøscooterulykke

  • En person skadet

    Hendelsesforløpet er uklart, men nå er ambulanse og politiet på ulykkestedet. En person er skadet og det er gjort klart for at luftambulansen kan lande, melder politiet i Telemark.

  • Jeger til avhør i dag

    Politiet skal avhøre jegeren som skjøt en fredet havørn i Fyresdal i november. Jegeren sier han skjøt i nødverge fordi ørnen var i ferd med å gå til angrep på sauene som gikk ute. Etter avhøret skal politiet bestemme om jegeren skal få et forelegg.

    Havørn skutt i Fyresdal
    Foto: Lars Tore Endresen / NRK
  • Nei til soning i Fyresdal

    Stortingsflertallet stemte nei til å beholde den åpne fengselsavdelinga i Kleivgrend i Fyresdal. Arbeiderpartiets Lene Vågslid fikk støtte fra Senterpartiet og SV, men Høyre, Frp, Krf og Venstre sa nei til videre drift, skriver Vest-Telemark Blad.

  • Debuterer på landslaget

    15 år gamle Håkon Bråthen fra Skien debuterer på Norges U16-lag i ishockey. Landslaget skal spille mot Frankrike, Latvia og Danmark i Skien denne uka, skriver TA.

  • Havnet i elva etter utforkjøring

    En varebil kjørte av veien ved Grova i Drangedal like før 18.00 tirsdag kveld. Bilen havnet på taket i ei elv. Det var to personer i bilen. Begge ble kjørt til akuttmottaket ved Sykehuset Telemark med ukjent skadeomfang, den ene i luftambulanse.