NRK Meny
Normal

Slik feiret Odd-spillerne etter seieren

Odd-spillerne kunne juble for klubbens beste sesongstart på ti år. Hjemmeseieren mot gullfavoritt Molde gir laget selvtillit.

Det var stor jubel i Odd-garderoben etter seieren mot Molde lørdag.

Odd snutt 0 -1 til 2 - 1 i løpet av tre magiske minutter i 2. omgang. Håvard Storbæk sender to flott innlegg foran mål, og mens Molde-forsvaret er mest opptatt av å passe på Frode Johnsen, blir innleggene ekspedert i mål av to av banens beste spillere.

Les også: Matchvinneren: – Dette er ikke hverdagskost

Elba Rashani etter kampen

Ønsket av Molde

Første målskårer for Odd var Elba Rashani, som header inn utligningene ved bakre stolpe. 20-åringen hadde flere store målsjanser i kampen.

– Det var en veldig lettelse å se ballen gå i mål og det virket som hele stadion hadde samme følelsen. Det var ekstra moro siden jeg brant noen store sjanser tidligere i kampen, sa Rashani, som tidligere har vært aktuell for nettopp Molde. Tidligere Molde-trener Ole Gunnar Solskjær tok kontakt med ham for to år siden.

– Det betyr ingenting for meg nå. Det var jo den forrige treneren som ønsket meg til Molde. Nå er jeg veldig glad for å få tillit og spilletid, sier han, som kom til Odd fra Skarphedin i Bø i Telemark.

Dag-Eilev Fagermo etter kampen Odd-Molde.

– Bør vurderes av Høgmo

Seiersmålet til Odd ble satt inn av Jone Samuelsen, som ikke pleier å være blant Odds mest målfarlige spillere. Mot Molde var han banens beste, ifølge NRKs fotballekspert, Tom Nordlie.

Samuelsen fikk også ros av Odd-trener Dag-Eilev Fagermo etter kampen. Han la merke til at landslagssjef Per Mathias Høgmo var til stede i Skien, og mener at nettopp Samuelsen bør vurderes for landslaget.

– Jone har vært skadefri i hele vinter og har fått trent godt over lang tid. Da er han en av landets beste midtbanespillere, mener Fagermo.

Tom Nordlie etter kampen

 • Til sykehus etter ulykke

  En ung mann fra Vinje er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E134 mellom Morgedal og Mostøyl. Mannen fortalte politiet at det kom et dyr ut i veien og at han måtte kjøre unna. Politiet tviler på mannens forklaring og har tatt førerkortet.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.