NRK Meny
Normal

Slik får du billigere påskeferie

Prut på hotellrommet.

Da er det påske
Foto: Roar Hveding Hansen

Går det an å prute ned prisen på hotellrom i påsken, og få hotellkuppet riksavisene til stadighet skriver om?

Prut deg til billigere hotellrom

Riksavisene kommer stadig med overskrifter som "Gjør hotellkupp i påsken", hvor du kan lese at det finnes restplasser på hotellene til en rimelig penge, selv om påsken allerede er godt i gang.

Men fungerer det i praksis? Kan du ringe for eksempel Gaustablikk i starten av påskeferien og fortsatt få rom? Går det an å prute på prisen i tillegg?

  HØR: SLIK KAN DU PRUTE PÅ HOTELL I PÅSKEN

 • Vann sølv i ølkonkurranse

  Lindheim ølkompani har vunne sølv i ein av verdas største ølkåringar i Belgia. Eivin Eilertsen seier til Varden at det er ei stor anerkjenning etter at ølet Coolship Plum med smak av plomme blei heidra med sølv.

 • Innbrot i bedrift i Porsgrunn

  Politiet melder om innbrot og tjuveri i ei bedrift på Vallermyrene i Porsgrunn. Politiet er på staden for å undersøke og sikre spor.

 • Er bekymra for skuletilbodet

  Fylkespolitikar i Ap, Maja Foss Five, er bekymra for tilbodet ved dei mindre skulane, dersom fritt skuleval blir gjeldande i det nye samanslåtte fylket. I dag er det ulik praksis, der Vestfold har fritt skuleval, medan Telemark ikkje har det.

  Maja Foss Five, Arbeiderpartiet
  Foto: Ragnar Lurås / NRK
 • Slår seg saman

  Kragerø Kraft as og Fredrikstad Energi Marked slår seg saman. Det skjer ved at Kragerø Energi Holding kjøper aksjar i Fredrikstad-selskapet. Direktør i Kragerø Holding, Geir Elsebutangen, seier dei erkjenner at dei er for små åleine.

  Geir Elsebutangen
  Foto: Roald Marker