NRK Meny
Normal

Skolesjefen på Notodden slutter

Skolesjef Bjørn Frode Moen og rådmann Jan Lasse Hansen skal være enige om at skolesjefen fratrer sin lederstilling i kommunen.

Arbeidsmiljørapporten fra konsulentselskapet Agenda er overlevert rådmannen, men innholdet i rapporten skal først gjøres kjent i neste uke.

Ordfører Bjarne Bakken sier til NRK at dette er en personalsak som rådmannen har håndtert.

Bakken sier til NRK at han føler seg trygg på at løsningen som er valgt er til det beste for de ansatte og for Notodden kommune.

Alle rapportene på plass

Over helga starter prosessen med å gjennomgå rapporten og diskutere eventuelle andre tiltak som kan settes i verk.

Det har i lang tid vært uro og  arbeidsmiljøproblemer i forskjellige avdelinger i Notodden kommune. Arbeidstilsynet kom med kraftig kritikk av lederstilen til flere toppledere i kommunen etter sin gjennomgang av sakene. 

Bestilte egen rapport

Rapporten fra Arbeidstilsynet kom i 2006, og ledelsen i kommunen sa da at de ville gjøre alt de kunne for å fjerne arbeidsmiljøproblemene. 

Notodden kommune engasjerte på eget initiativ konsulentfirmaet Agenda til å lage en uavhengig rapport om forholda.

Fredag ettermiddag ville ikke rådmann Jan Lasse Hansen kommentere saken i NRK. Det lyktes ikke NRK å komme i kontakt med skolesjef Bjørn Frode Moen fredag.

 • E134 over Haukelifjell er open

  E134 på strekninga mellom Vågslidtunnelen og Liamyrane på Haukelifjell er open for trafikk etter uvêr.

 • Innbrot i hytte i Tinn

  Det har vore innbrot og tjuveri i ei hytte i Blefjell hyttegrend i Tinn. Det er stole diverse verktøy. Innbrotet har skjedd i løpet av den siste veka, ifølgje politiet.

 • Flere flytter til Bø

  Bø er den kommunen i Telemark som har størst befolkningsvekst. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå for tredje kvartal. Bø har en befolkningsvekst på nesten fire prosent, dette er langt over landsgjennomsnittet.

 • Uvær på fjellet

  Det er kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av dårlig vær. Samtidig er riksvei 7 over Hardangervidda stengt for personbiler.