NRK Meny
Normal

Alvorlig skadet i skiulykke

En tenåringsgutt innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en ulykke i Drangedal.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde i Gautefall skisenter i Drangedal.

Gutten, som er født i 1998, er brakt til sykehuset i Arendal. Akuttmottaket ved Sørlandet sykehus, avdeling Arendal, opplyser til NRK at gutten ble innlagt på sykehuset med alvorlige skader. Skiulykken skjedde i Drangedal torsdag ettermiddag, opplyser akuttmottaket.

Ifølge Røde Kors skjedde ulykken da gutten stod på ski i Gautefall skisenter. Gutten er dansk statsborger.

Flere skader seg

Generelt var det likevel en rolig dag for hjelpemannskapene. I 18-tida torsdag hadde Røde Kors gjennomført 21 henteoppdrag på oppdrag fra nødtjenesten og to søk på oppdrag fra politiet, forteller Egil Torpe, som er vaktleder ved Røde Kors' informasjonssentral på Golsfjellet.

– Totalt denne påsken har Røde Kors hatt 114 henteoppdrag og 16 søk, sier Torpe.

Skadeantallet er fortsatt en del høyere enn i fjor. Det er så langt rapportert inn 452 skader denne påsken, 111 av dem på torsdag.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.

  • Odd 2 tapte stort

    Det ble tennissifre i årets siste kamp i 2. divisjon for Odd 2, da de tapte 6–1 mot Fram Larvik. Dermed endte Odd 2 med 26 poeng i årets 2. divisjon, noe som var nok til å holde seg i divisjonen.

  • Dyr fyllekjøring

    En 49 år gammel mann fra Kragerø er dømt til å betale 87 000 kroner i bot etter å ha fyllekjørt. I tillegg til bota er mannen dømt til 15 dagers betinga fengsel, samt at han må klare seg uten førerkort i 14 måneder.