NRK Meny
Normal

Shell-ansatt: – De skremte livskiten av kollegaen min

SKIEN (NRK): To maskerte menn dukket natt til fredag opp utenfor en bensinstasjon i Skien, men forsvant da den ansatte på jobb oppdaget dem. Senere viste det seg å dreie seg om en spøk. Det synes verken politiet eller kolleger var morsomt.

Petter Sulesund foran Shell Wattenberg i Skien

FORKASTELIG OPPFØRSEL: Petter Sulesund jobber ved Shell Wattenberg i Skien. Han misliker sterkt oppførselen til de to mennene som natt til fredag skremte en kollega ved stasjonen.

Foto: Britt Boyesen / NRK

– Ved 03-tiden dukket det opp en bil med tre ungdommer i. To av dem kom ut og hadde på seg støvdresser og støvmasker og hetter på hodet. De forsøkte å komme seg inn på bensinstasjonen. Da den kvinnelige ansatte oppdaget dem, forsvant de igjen, forteller ansatt ved Shell Wattenberg i Skien, Petter Sulesund til NRK.

Han sier hendelsen var en svært ubehagelig opplevelse for kvinnen som var på jobb.

– For henne var dette en svært skremmende opplevelse, og trodde at dette var et reelt ransforsøk. Hun ble veldig redd, sier han.

Politiet kom til stedet, og fikk etter hvert oppsøkt gjerningsmennene, som er i midten av 20-årene. De to har forklart at det hele var ment som en spøk. Begge blir nå anmeldt.

– Å ha en slik oppførsel på slike utsatte steder er ikke akseptabelt, og vi anmelder de to, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Gisle Småge.

Når man er i 20-årene burde man ha nok i hodet til å skjønne at man ikke oppfører seg på den måten

Petter Sulesund, Shell-ansatt
Shell Wattenberg, Skien

Det var natt til fredag at to maskerte menn skremte en ansatt ved Shell Wattenberg i Skien.

Foto: Britt Boyesen / NRK

– Helt forkastelig

Petter Sulesund sier han synes det er ille at kollegaen hans ble skremt på denne måten.

Jeg synes det er forferdelig og trist at en ansatt hos oss skal bli skremt på denne måten. Selv om dette var en spøk fra deres side, så er det definitivt ikke det for oss. Jeg synes den slags type oppførsel er helt forkastelig, sier han.

Laster Twitter-innhold

Hendelsen natt til fredag er filmet på bensinstasjonens overvåkningskameraer. Politiet vil nå etterforske saken videre.