NRK Meny
Normal

Selger populære cupbilletter

Telemark fylkeskommune legger ut 50 supporterpakker med billetter til cupfinalen mellom Odd og Molde.

Odds Jone Samuelsen i eliteseriekampen mellom Molde og Odd på Aker Stadion.

Det er kamp om billettene til cupfinalen mellom Molde og Odd. Nå selger Fylkeskommunen 50 billetter til Ullevål stadion 23. november.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Etterspørselen etter billetter til cupfinalen 23. november har vært stor. Allerede har billettene som er blitt lagt ut for fritt salg, blitt revet bort.

Tre muligheter igjen

Som en del av samarbeidsavtalen mellom fylkeskommunen og Odd, legges det ut billetter for salg tre steder i Telemark kommende helg.

Thor Kamfjord

Utviklingssjef i Telemark fylkeskommune, Thor Kamfjord.

Foto: Anita Moland / NRK

* 30 av billettene gjelder for VG-svingen på Ullevaal stadion. Salget av disse billettene starter lørdag klokka 13 ved Lysbuen industrimuseum/ Telemarksgalleriet i Notodden.

* Ti billetter til langsidene på Ullevaal stadion legges ut for salg ved Vitensenteret DuVerden i Porsgrunn søndag.

* Ti billetter legges ut for salg på Gvepseborg café og restaurant ved toppen av Krossobanen på Rjukan, søndag klokka 13.

Billettene selges parvis slik at det er mulig å ta med følge.

Les også:

Loddtrekning

Utviklingssjef i Telemark fylkeskommune, Thor Kamfjord, sier at fylkeskommunen ønsker å bruke samarbeidet med Odd til å markedsføre fylket.

Han sier at hvis mange møter opp for å få billetter, vil det bli loddtrekning.

Ved Vitensenteret DuVerden er det et eget opplegg.

– Her blir det en kodeknekkerløype for hele familien, der besøkende skal finne ulike koder og tall på DuVerden for så å sette sammen tallene i et mattestykke. De som greier løypa får et lodd, og så trekker vi ut hvem som får muligheten til å heie frem Odd til seier på Ullevål, forklarer Kamfjord på fylkeskommunenes nettsider.

Supporterpakkene inneholder Odd-genser, skjerf, lue, "buff" og cupfinalesekk.

Billetter til VG-svingen koster 950 kr, mens billetter til langsiden koster 1100 kr.

 • Nytt innbrudd

  Politiet har fått inn melding om nytt innbrudd i Raskenlundveien i Porsgrunn i løpet av helgen. Politiet har reist for å gjøre åstedsundersøkelse.

 • Kjørte uten førerkort

  En mann i 60-årene er anmeldt for å ha kjørt i Rjukan sentrum uten gyldig førerkort i kveld.

 • Stjal smykker

  Noen har gjort innbrudd i en bolig i Porsgrunn og stjålet smykker blant annet, i løpet av helga. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

 • Tror Venstre styrker nynorsken

  Noregs Mållag tror nynorsk får bedre vilkår hvis Venstre går i regjeringsforhandlinger. Mållagets leder Magne Aasbrenn mener Venstre i forhandlingene må kreve at elever skal gå i rene nynorsk- eller bokmåls-klasser ut ungdomsskolen og ikke bare ut barneskolen slik det er nå.