NRK Meny
Normal

Se valgsendinga fra Ibsenhuset

SKIEN (NRK) Fylkesavisene TA og Varden sammen med NRK Telemark lagde for første gang felles sending fra en felles valgvake i Telemark valgnatta. Se sendinga her.

Se valgsending fra Ibsenhuset i Skien

VALGNATT: Se sendinga fra valgnatta her.

Valgvaken var i Peer Gynt-salen i Ibsenhuset. Politikerne satt rundt småbord og fulgte resultater, analyser og opptelling direkte.

Samarbeid

Tom Erik Thorsen (Varden) og Ove Mellingen (TA) satt i ekspertpanelet, og ga analyser etterhvert som resultatene kom inn.

NRK stilte med ni personer bak kamera , samt programlederne Christina Førli Aas og Even Skårberg Aarnes.

Ove Mellingen Christian Førli Aas Even Skårberg Årnes og Tom Erik Thorsesn

SAMLES OM VALGET. For første gang samarbeidet TA, Varden og NRK Telemark på bredt plan om valgvaken. Fra venstre Ove Mellingen (TA), Christina Førli Aas (NRK), Even Skårberg Aarnes (NRK) og Tom Erik Thorsen (Varden).

Foto: Roald MArker / NRK
 • Smerter i armen etter kollisjon

  Alle skal være ute av bilene etter en kollisjon i Skien. Tre biler er involvert. Politiet opplyser til NRK at en person klaget på smerter i armen etter ulykken. Skadeomfanget er ukjent. Politiet opplyser at to av bilene ikke er kjørbare.

  ulykke i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Nytt kraftverk i Tokke

  Norges vassdrags- og energidirektorat har gitt tillatelse til Skafså Kraftverk ANS til å bygge Hylebu kraftverk i Tokke kommune. Hylebu kraftverk vil produsere tilsvarende strømbruk til 210 hus.

 • Flere kvinner med høyere utdanning

  Det er flere kvinner enn menn med høyere utdanning i Telemark. Det viser nye tall om indikatorer for likestilling fra SSB. Andel kvinner med høyere utdanning i Telemark er 29,7 prosent. For menn er det 22,1 prosent.