NRK Meny
Normal

Se valgsendinga fra Ibsenhuset

SKIEN (NRK) Fylkesavisene TA og Varden sammen med NRK Telemark lagde for første gang felles sending fra en felles valgvake i Telemark valgnatta. Se sendinga her.

Se valgsending fra Ibsenhuset i Skien

VALGNATT: Se sendinga fra valgnatta her.

Valgvaken var i Peer Gynt-salen i Ibsenhuset. Politikerne satt rundt småbord og fulgte resultater, analyser og opptelling direkte.

Samarbeid

Tom Erik Thorsen (Varden) og Ove Mellingen (TA) satt i ekspertpanelet, og ga analyser etterhvert som resultatene kom inn.

NRK stilte med ni personer bak kamera , samt programlederne Christina Førli Aas og Even Skårberg Aarnes.

Ove Mellingen Christian Førli Aas Even Skårberg Årnes og Tom Erik Thorsesn

SAMLES OM VALGET. For første gang samarbeidet TA, Varden og NRK Telemark på bredt plan om valgvaken. Fra venstre Ove Mellingen (TA), Christina Førli Aas (NRK), Even Skårberg Aarnes (NRK) og Tom Erik Thorsen (Varden).

Foto: Roald MArker / NRK
 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.

 • Mistenkt for kjøring i ruspåvirket

  Politiet stoppet en bil Langangen sentrum etter de hadde fått flere meldinger om at bilen kjørte vinglete på veien. Politihelikopteret observerte bilen ved Moheim i Porsgrunn. Patruljen tok igjen bilen på gamle E18 og stanset bilen i Langangen sentrum.