NRK Meny
Normal

Se pressekonferansen om sanduttaket ved Skien lufthavn

Klokken 09 har Skien kommune pressekonferanse i forbindelse med rapportene om sanduttaket ved Skien lufthavn, Geiteryggen. Se pressekonferansen direkte her.

Sandkrater Geiteryggen
Foto: Anne Lognvik / NRK

Skien kommune legger i dag frem rapporter som skal vise hvor mye sand det faktisk er tatt ut fra det omstridte grustaket på Geiteryggen.

Det er konsulentselskapet Sweco som har beregnet uttaket.

Kommunen legger også frem en rapport om de økonomiske forholdene mellom flyplassen og Aaltvedt betong, og en rapport om den politiske håndteringen av saken.

Rådmann Ole Magnus Stensrud, ordfører Hedda Foss Five og kommunalsjef for utvikling og kultur, Karin G. Finnerud er tilstede på pressekonferansen.

Les saken: Kommunale millioner ut i sand

 • Ran i Skien

  En mann ble slått ned på Langbryggene i Skien litt før halv fem i natt. Han fikk et kutt i hodet og er kjørt til sykehus. To menn ranet ham for en sekk og stakk fra stedet i en mørk stasjonsvogn. Politiet jakter nå på ransmennene

 • Brann i hus på Notodden

  Det brenner i et bolighus på Notodden. Fem personer er evakuert fra huset, og tas hånd om av ambulansepersonell og naboer, opplyser operasjonsleder Petter Ebbesberg. Røykdykkere gjennomsøker nå huset. Det skal ikke være fare for spredning.

 • Her kan du se kveldens sending

  Distriksnyheter fra Buskerud, Vestfold og Telemark.
 • Røykutvikling var tørrkokt kjele

  Politi, brann og ambulanse rykket like etter 20.30 ut etter melding om røykutvikling på Gimsøy i Skien. Det viste seg å være røyk fra en tørrkokt kjele. En kvinne som befant seg i leiligheten sjekkes av ambulansepersonell.

  Brann på Gimsøy i Skien
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK