NRK Meny
Normal

Se premieren på Odd Nordstogas nye video

Via billed-delingstjenesten Instagram medvirker folk fra hele landet i Odd Nordstogas nye musikkvideo til singelen «Kunsten å gå».

Kunsten å gå

VERDENSPREMIERE: Fredag 7. august får alle muligheten til å se Odd Nordstogas nye musikkvideo 'Kunsten å gå'.

Foto: Ingar Storfjell / Aftenposten

Via sin Facebook-side og Instagramkonto oppfordret Odd Nordstoga fra Vinje i Telemark folk fra hele landet til å bidra med små filmsnutter av seg selv som går. Resultatet kan du se i verdenspremieren på videoen som slippes i dag. Og responsen har vært enorm.

– Det var kjemperespons. Hvis noen ikke liker videoen, så kan de ikke skylde på andre enn seg selv, ler han.

Han er svært fornøyd med resultatet.

Verdens billigste oppskrift på å få livet til å gå fremover, det er bare å ta seg en liten gåtur. Det er det denne sangen handler om, sier Odd Nordstoga til NRK.

Albumet er spilt inn i Studio Atlantis i Stockholm, med Bergensbrødrene David og Ivar Vogt fra folkbandet Realones som produsenter.

– Låten handler om å gå tilbake til det enkle livet, det å sette pris på det. Når man tenker på det, er jo faktisk det å kunne gå en vanvittig kunst, sier Nordstoga.

Gleder seg til å komme hjem

I sommer har han vært mye på familiehytta i Tvedestrand, men han får ikke tid til å hvile så lenge. Programmet hans er fylt med flere konserter og opptredener fremover.

– I kveld gleder jeg meg til å spille i Telemark, og på Wrightegaarden i Langesund. Det er noe helt eget ved å komme til hjemfylket, sier han.

Du kan også høre Odd Nordstoga i Reiseradioen i dag fra klokken 09.

 • Ibsenprisen delt ut i Skien

  Den nasjonale Ibsenprisen går i år til Malmfrid Hallum fra Lunner, som vinner prisen for stykket Solveigs 2. sang. Hallum får prisen på 150.000 kr, samt en statuett av Nina Sundbye.

  Malmfrid Hallum
  Foto: Lars Tore Endresen
 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Hei slo Urædd

  Hei slo Urædd 2–0 i en kvalifiseringsrunde i fotballcupen i kveld. Olivier Occean debuterte for Urædd, men kom ikke på skåringslista.

 • Grenland Havn vil kjøpe hytter

  Grenland Havn ønsker å kjøpe ut 20 hus og hytter i Frier Vest i Bamble. Området er pekt ut som et av de viktigste næringsarealene i regionen i årene fremover, skriver TA.