NRK Meny
Normal

Se premieren på Odd Nordstogas nye video

Via billed-delingstjenesten Instagram medvirker folk fra hele landet i Odd Nordstogas nye musikkvideo til singelen «Kunsten å gå».

Kunsten å gå

VERDENSPREMIERE: Fredag 7. august får alle muligheten til å se Odd Nordstogas nye musikkvideo 'Kunsten å gå'.

Foto: Ingar Storfjell / Aftenposten

Via sin Facebook-side og Instagramkonto oppfordret Odd Nordstoga fra Vinje i Telemark folk fra hele landet til å bidra med små filmsnutter av seg selv som går. Resultatet kan du se i verdenspremieren på videoen som slippes i dag. Og responsen har vært enorm.

– Det var kjemperespons. Hvis noen ikke liker videoen, så kan de ikke skylde på andre enn seg selv, ler han.

Han er svært fornøyd med resultatet.

Verdens billigste oppskrift på å få livet til å gå fremover, det er bare å ta seg en liten gåtur. Det er det denne sangen handler om, sier Odd Nordstoga til NRK.

Albumet er spilt inn i Studio Atlantis i Stockholm, med Bergensbrødrene David og Ivar Vogt fra folkbandet Realones som produsenter.

– Låten handler om å gå tilbake til det enkle livet, det å sette pris på det. Når man tenker på det, er jo faktisk det å kunne gå en vanvittig kunst, sier Nordstoga.

Gleder seg til å komme hjem

I sommer har han vært mye på familiehytta i Tvedestrand, men han får ikke tid til å hvile så lenge. Programmet hans er fylt med flere konserter og opptredener fremover.

– I kveld gleder jeg meg til å spille i Telemark, og på Wrightegaarden i Langesund. Det er noe helt eget ved å komme til hjemfylket, sier han.

Du kan også høre Odd Nordstoga i Reiseradioen i dag fra klokken 09.

 • Forandringer for Stevneplassen

  I går kveld var informasjonsmøte for Stevneplassen i Skien, og flere forslag kom frem for hva som skal skje med plassen, melder TA. Gjenbruksstasjon, treningsløype, og park med treningsapparater var noen av forslagene.

 • Tiltalt for knivstikking

  En 28-åring tiltalt for å ha gått løs på en 31 år gammel mann med kniv og hammer i Brevik. Hendelsen skjedde natt til 7. august. Den 31 år gamle mannen fikk alvorlige skader og ble fraktet til Oslo universitetssykehus, det melder TA.

 • Fotgjengar påkøyrd i fotgjengarfelt

  Det var ein mann på 48 år frå Porsgrunn som vart påkøyrd i eit fotgjengarfelt. Politiet har difor teke førarkortet frå den 86 år gamle mannen som køyrde bilen. Mannen som vart påkøyrd er ikkje ein syklist, slik politiet tidlegare meldte.

 • Øving i Ulefoss 19. oktober

  Torsdag 19. oktober blir det halde ei øving i samband med samvirkekurset for naudetatane i Telemark. Det vil bli utrykkingskøyring i og nær Ulefoss. Øvinga vil òg inkludere ein kanalbåt i området ved Valøya. Farga markør-røyk vil bli brukt.