NRK Meny
Normal

Se konserten fra Bok og Blueshuset

Med Ingebjørg Bratland, Vidar Busk, Ni Liv, Daniel Eriksen, Trond Ytterbø og mange andre Telemarksartister på scenen ble det en festkveld fra Notoddens nye konsertscene

En stor bukett av Telemarks artister var samlet på scenen da fylkeskommunen delte ut årets priser og stipend. Vidar Busk, Ingebjørg Bratland, Daniel Eriksen, Ni Liv, Trond Ytterbø, Guttorm Guttormsen, Telemark Messingensemble, Hilde Norland Gundersen, Turngruppa Storm, elever fra musikk- dans og drama ved Skien videregående skole, Vidar Ytre-Arne, Bård Bosrup og Gudrun Klagegg.

Skuespiller Jeanne Bøe var konferansier.

Husbandet besto av Espen Gjelstad Gundersen, Jango Nilsen, Lars Tinderholt.

Stig Sjøstrøm hadde også i år ansvaret for konserten.

Telemark fylkeskommune deler ut ti priser og stipender, over 700 000 kroner, til personer og organisasjoner som på ulike vis har løftet fylket vårt.

Fotavtrykk Telemark ble arrangert for andre gang – denne gang i Bok & Blueshuset på Notodden

Fotavtrykk konserten 2015
Foto: nils martin brandvik / nrk
 • To til sykehus med luftambulanse

  En person er fraktet med luftambulanse til Haukeland og en til sykehuset i Skien etter at en personbil og en lastebil kolliderte litt før 19.30 fredag kveld. Skadeomfanget er fortsatt ukjent. E 134 er åpen for trafikk.

 • En person fastklemt etter kollisjon

  En person sitter fastklemt etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E134 ved Vinjesvingen fredag kveld. To luftambulanser er på stedet. Totalt personer er skadd etter ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Kollisjon mellom bil og lastebil

  En lastebil og en personbil har kollidert på Vinjevegen i Vinje. Skadeomfanget er foreløbig ukjent. Nødetatene er på vei til stedet. Ifølge Vegvesenet er E134 stengt ved Vinjesvingen, mellom Haukeli og Seljord.

 • Flere innbrudd på Bratsberg

  Politiet har mottatt meldinger om flere innbrudd i hus på Bratsberg i ettermiddag. Det er blant annet stjålet gjenstander i sølv. Politiet etterlyser tips i saken.