NRK Meny
Normal

Se hva Erlend fant på baconcrispen

Erlend Johannesen-Berg skvatt til da han skulle kose seg med en ny bit fra baconcrisp-posen. – Det er ikke ofte du opplever å ta på en gris oppi en snackspose, sier porsgrunnsmannen.

Erlend Johannesen-Berg

FRISTER IKKE: Erlend Johannesen-Berg sier det frister lite med baconcrisp i nærmeste fremtid.

Foto: Privat

Johannesen-Berg, som er fra Porsgrunn, sier han heldigvis ikke rakk å ta en bit.

– Jeg så hårene med en gang jeg tok ut biten av posen. Det var veldig ekkelt, sier han til NRK. ​

– Frister ikke

Det var Bondebladet som først omtalte saken.

Baconcrisp med hår

Johannesen-Berg sier opplevelsen var ekkel, men vil likevel ikke slutte å kjøpe Maarud-produkter.

Foto: Privat

Etter at Johannesen-Berg oppdaget avviket i snacksposen, sendte han en mail til produsenten og la inn en klage på deres Facebook-side.

– Jeg fikk en mail der de beklaget det som hadde skjedd. Jeg ble også bedt om å sende inn posen for at jeg eventuelt skulle få kompensasjon, sier han.

Men, det frister ikke med baconcrisp med det første.

– Jeg er ikke så gira på baconcrisp, men jeg tar gjerne noe annet jeg kan kose meg med, sier Johannesen-Berg.

– Avvik kan skje

Porsgrunnsmannen har en klar oppfordring til produsenten:

– Gi grisen en ordentlig hårklipp neste gang dere lager baconcrisp, ler han.

Produsenten beklager hendelsen, og vil komme til bunns i hva som har skjedd.

– Vi tar alle slike hendelser på alvor, og forbrukeren har rutinemessig blitt bedt om å sende produktet inn til oss. Vi ønsker alltid å undersøke produktene først, og deretter gi forbrukeren tilbakemelding, og eventuell kompensasjon, direkte. Avvik kan dessverre skje, men det skjer heldigvis svært sjelden, skriver Kenneth Hamnes i Maarud i en e-post til Bondebladet.

Johannesen-Berg understreker at han fortsatt kommer til å spise produkter fra Maarud, men kanskje ikke baconcrisp sånn i nærmeste fremtid.

Her er Facebook-innlegget Johannesen-Berg skrev på Maaruds side:

 • Ny eiendomssjef i Porsgrunn

  Ole Henrik Lia er ansatt som ny eiendomssjef i Porsgrunn kommune. Lia blir leder for 140 ansatte i bygg og eiendomsdrift, med et netto driftsbudsjett på rundt 125 millioner kroner. Lia vil derfor trekke seg fra politikken, melder PD.

  Ole Henrik Lia
  Foto: Solfrid Leirgul Øverbø / NRK
 • Befolkningsvekst på 427 i Telemark

  Telemark vil ha en befolkningsvekst på 427 personer i 2017. Det viser beregninger fra Statitistisk Sentralbyrå. Notodden har størst nedgang på 63 personer. Skien har høyest vekst med 278 personer, og Bø med 236 personer.

 • Ja til nye Down Town

  Fylkeskommunen sier ja til bygginga av 100 nye boliger, og utvidelsen av kjøpesenteret Down Town i Porsgrunn. Telemark fylkeskommune mener at bygginga ikke skader de fredede museumsområdene ved kjøpesenteret, skriver PD

 • Årsavgiften kommer i desember

  Bileierorganisasjonen NAF er positiv til nyordningen om at regningen på årsavgiften på bil kommer nå i desember i stedet for på vårparten. Avgiften har skiftet navn til Trafikkforsikringsavgift og skal kreves inn av forsikringsselskapene.