NRK Meny
Normal

Se Fotavtrykk forestillingen 2016

Fikk du ikke med deg festforestillingen fra Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn. Telemark Fylkeskommune delte ut stipend og priser til en rekke kreative og dyktige personer i fylket. Og på scenen sto et stort knippe artister.

Bugge Wesseltoft
Foto: NRK

På scenen står pianisten og jazzmusikeren Bugge Wesseltoft, solist Nina Gromstad og sangeren Marjit Vinjerui. Også Anne Hytta, Sugar & Cinnamon og Elly spiller denne kvelden.

Grenland Friteater viser et utdrag fra Reisen til Venezia, en sorgmunter komedie, en hyllest til fantasien og den livslange kjærligheten.

Dessuten opptrer Scheen Jazzorkester, Porsgrunn kulturskole og Pors Junior Pride Cheerios.

Konferansier for kvelden er Geddy Aniksdal fra Grenland Friteater.

Påskjønnelse og inspirasjon

På festforestillingen deler vi ut en rekke priser og stipender som påskjønnelse og inspirasjon til dyktige telemarkinger. Prisene og stipendene går til personer og organisasjoner som på ulike vis har løftet fylket vårt

  • Urædd tapte 3-0

    Urædd skal spille i 1. divisjon for kvinner også neste sesong. Laget tapte 3–0 for Grand Bodø i kvalifiseringskampen i Nordlandshallen søndag.

  • Går mot Urædd-tap i Bodø

    Grand Bodø leder 3–0 over Urædd i den andre kvalifiseringskampen om spill i Toppserien. Dermed går det mot en ny sesong i 1. divisjon for porsgrunnsklubben. Grand Bodø vant også det første oppgjøret med 4–0.

  • Gjerpen tapte mot Stabæk

    Stabæk slo Gjerpen 26–21 i eliteseriekampen på Nadderud arena søndag ettermiddag. Ved pause ledet Gjerpen 12–10.