NRK Meny
Normal

Se Fotavtrykk forestillingen 2016

Fikk du ikke med deg festforestillingen fra Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn. Telemark Fylkeskommune delte ut stipend og priser til en rekke kreative og dyktige personer i fylket. Og på scenen sto et stort knippe artister.

Bugge Wesseltoft
Foto: NRK

På scenen står pianisten og jazzmusikeren Bugge Wesseltoft, solist Nina Gromstad og sangeren Marjit Vinjerui. Også Anne Hytta, Sugar & Cinnamon og Elly spiller denne kvelden.

Grenland Friteater viser et utdrag fra Reisen til Venezia, en sorgmunter komedie, en hyllest til fantasien og den livslange kjærligheten.

Dessuten opptrer Scheen Jazzorkester, Porsgrunn kulturskole og Pors Junior Pride Cheerios.

Konferansier for kvelden er Geddy Aniksdal fra Grenland Friteater.

Påskjønnelse og inspirasjon

På festforestillingen deler vi ut en rekke priser og stipender som påskjønnelse og inspirasjon til dyktige telemarkinger. Prisene og stipendene går til personer og organisasjoner som på ulike vis har løftet fylket vårt

 • Skred ved Gaustatoppen

  Det er utløyst eit snøskred mellom fylkesveg 651 og Gaustabanen. Det er usikkert om nokon er tekne av raset. Politiet har kalla ut alt av mannskap for å søke i skredet, og dei ynskjer tips dersom nokon i området har opplysningar.

 • Ny leiar i Rød Ungdom

  På Rød Ungdom sitt landsmøte i helga vart Tobias Drevland Lund frå Kragerø valt som ny leiar. Lund har tidlegare vore nestleiar i Rød Ungdom, og fyrstekandidat for Rødt Telemark i stortingsvalet.

  Tobias Drevland Lund
  Foto: Runa Fjellanger
 • Det kan bli glatt i kveld

  Laster Twitter-innhold
 • Fryktar droneulykker

  Alle kommunar blir bedne om å setja opp skilt med reglar på stader folk gjerne vil fly med drone. Uforsvarleg droneflyging har blitt eit så stort problem at Luftfartstilsynet fryktar ulykker i populære turistområde.